LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Ældre
Sidste nyt - tir d. 1. juni 2010 af Lene Balje
Madpakketur til Janderup
Galathea måtte som eneste 2-er ligge hjemme på - hylden - mens alle øvrige inriggere blev luftet på årets første madpakketur til Janderup, hvor bådene blev fortøjret og besætningerne for en stund tangerede landkrabber og nød de medbragte madpakker på bålpladsen ved Janderup Kirke/Kræ Riwer. Dejligt solskinsvejr, mange friske roere, god stemning, madpakker og kaffe - kan man forlange mere? - jo måske, at fotografen havde husket at få taget nogle flere billeder - og at klubbens sidste sæt træårer snart bliver sendt på pension og afløst af nogle årer i et moderne materiale kaldet kulfibersmile
Sidste nyt - lør d. 1. maj 2010 af Lene Balje
Langtur Myrthue
Roskolen afsluttes traditionen tro med en 30 km langtur til Murthuestrand , hvor vi afprøver landgang og for nogens vedkommende vandgang. Måske lige tjekke dybden inden man hopper over bordsmile Vi nævner ingen navne Karin. Hele 20 roere deltog i langturen til udløbet af Varde Å i let vind, fuld solskin og 20 grader - en luxus tur vi sent vil glemme. Et roskolehold vi forventer os meget af de kommende år - Velkommen i klubben kære nye roere. Hilsen Rochefen og instruktørerne.
Sidste nyt - lør d. 1. maj 2010 af Lene Balje
Langdistance Vejle
Årets første udgave af langdistanceturneringen løb af stablen i Vejle, lørdag den 29. maj. Vi havde samlet mandskab til - fireren - bestående af: Karin, Lene, John, Alex og Jørgen L. Vi kunne næsten ikke have fået vejrmæssigt bedre betingelser. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, da vi drog afsted med Neptun på traileren lørdag morgen. Vores start gik kl. 11.02 og båden gik optimalt ud af fjorden i dejlig medvind - efter vendebøjen fik vi så vinden imod os, men det forhindrede os ikke i at skyde en pæn fart hjemad igen. Der var nogle få periode med lette bølger, hvor der måtte skives lidt højt, ellers var der stortset fladt vand (som vi elsker). Kl. 11.53 gik vi over målstregen, hvilket gav os en placering som nummer 9 ud af 20 startende hold. Vi er selv meget tilfredse og helt sikre på, at der stadig er plads til forbedringer - vi kunne f.eks. begynde at trænesmile
Sidste nyt - lør d. 1. maj 2010 af Lene Balje
Roskolen 2010
Roskolen 2010 startede med 15 nye roere og ved afslutningen har følgende 11 roere gennemført strabadserne i roskolen og dermed frigivet til roning: - Allan D. Allan H. Benny S. Birgitte T. Elise K. Finn N. Gitte F. Jørgen N. Lars J. Tonny A. Vibeke J.
Sidste nyt - tor d. 1. april 2010 af Lene Balje
Standerhejsning og båddåb
Standerhejsning - båddåb - søsætning - landgangsbrød.
Søndag den 18. april 2010 kunne Varde Roklubs nye formand Henning Pedersen sige velkommen til en ny rosæsson og samtidig vise den splinternye 2-åres inrigger frem. Efter standerhejsningen havde vi fået besøg af Kitte Stoltenberg fra Sydbank, som forestod dåben af - Galathea -. Galathea er en 2-åres kombineret 7-bords inrigger bygget hos Grejsdalens Inriggerværft v/Lars Jungdahl på en bedding som giver en strømlinet, smuk og ikke mindst hurtig båd. Kitte Stoltenberg er tidligere roer og respæsentant for en af vores mange sponsorer - som vi siger mange mange tak til for kærkommen støtte. Derudover skulle båden selvfølgelig ud på sin jomfrutur med formand Henning P. - rochef John B. og Materialemester Alex S.C. og til sidst var der naturligvis champagne og landgangsbrød til alle de fremmødte. Endnu engang Tak til alle vore sponsorer og velgører, og på gensyn til alle de aktive roere, når vi for alvor starter roningen op 19. april.
Sidste nyt - tor d. 1. april 2010 af Lene Balje
Forårsrengøring
På en solskinsdag stillede mange af roklubbens medlemmer for at hjælpe med forårsrengøringen, så alt kan blive pænt, rent og klar til standerhejsning og en ny rosæsson. Alle blev i dagens løb fanget af fotografen - undtagen fotografen selvsmile Få dagens indtryk ved at kigge i billedarkivet. Vi ses til standerhejsning eller ved roskolens start. Med venlig hilsen \"Fotografen\".
Sidste nyt - man d. 1. marts 2010 af Lene Balje
Besøg hos bådbygger
En sprit ny 2-åres inrigger, som vi har bestilt hos bådbygger Lars Jungdahl ved Grejsdalens Inriggerværft er besigtiget af en 4 mands delegation fra Roklubbens bestyrelse d. 17. marts 2010. Lars er i fuld gang med at færdiggøre båden som skal leveres inden standerhejsning og båddåb d. 18. april kl. 11:00 og den skal nok blive færdig til tiden udtaler Lars Jungdahl. Man får altid et behageligt seriøst fagligt dybdegående svar på de spørgsmål man har til bådkonstruktionen og udstyret fra Lars. Vi afgav ved samme lejlighed en ordre på 4 ekstra Big Blade årer - som bestyrelsen har besluttet at indkøbe til Neptun. Med nyheden om at klubben får et væsenligt større bidrag ved årets Open Air nærmer vi os estimeret 100.000,- i indsamlede midler fra fonde, firmaer og frivilligt arbejde.
Sidste nyt - man d. 1. marts 2010 af Lene Balje
Søndagstravetur
Årets travetur var henlagt til Blåbjerg Plantage. Vejret var rigtig fint, og selvom sneen mange steder ikke helt har forladt os endnu, skinnede solen lystigt på de 10 deltagere inkl. hund. Det var en dejlig og smuk tur i det bakkede terræn. Vi sluttede på toppen af danmarks højeste klit - Blåbjerg Klit - på 64 m, som i gamle dage blev brug som sømærke, da klitten tydeligt ses fra havet. På klitten er der en fantastisk udsigt over Filsø og vesterhavet. Efter nedstigningen var der kaffe og masser af boller og kagesmile
Sidste nyt - man d. 1. februar 2010 af Lene Balje
Vinsmagning
Der var fuldt hus til årets vinsmagning. Henning havde arrangeret aftenen og pyntet rigtig fint op. Søren Vissenbjerg fortalte om de italienske vine og fremtryllede den lækreste mad til os. Det blev en rigtig hyggelig aften. Tak til alle deltagere.
Sidste nyt - man d. 1. februar 2010 af Lene Balje
8 GP færdig for i år
Så blev sidste runde af denne sæssons 8 GP afviklet. Denne 5 runde med 15 min. roning til hver af de 8 deltagere blev forlagt til en fredag aften - så der kunne være plads til lidt ekstra hygge bageftersmile Alle gjorde, hvad de kunne - flot - specielt da det i år ofte har været meget koldt i bådhallen. Lundepigerne kan faktisk berette om en aften med isbrydning af gulvet i bruserummet efter ergometertræningen - utroligt at de ikke har fået "kolde tæer"smile Vi ses stadig til ergometertræning mandage og onsdage - vel mødt!
Sidste nyt - man d. 1. februar 2010 af Lene Balje
Korttursstyrmandskursus
Kontakt John for tilmelding til styrmandskursus i marts måned. Jeg afholder 2 kursusaftener i marts måned for de nye roere fra 2009. Der vil også være plads til nogle gl. roere hvis I vil have genopfrisket jeres korttursstyrmandsteori. Den sidste aften repeterer vi pensum og afholder en teoriprøve. Den praktiske del af styrmandskurset foregår på vandet og afholdes i foråret efter roskolen er afsluttet.
Sidste nyt - fre d. 1. januar 2010 af Lene Balje
Ergometerroning
Varde Roklubs 35+ mix hold placerer sig efter 4 runder i 8GP turneringen på en pæn 8. plads ud af 24 hold i den samlede stilling, inden den alt opslidende 15 min. tidsroning d. 19. februar. Vinteren er over os, hvilket ikke forhindrer onsdagformiddagsholdet og øvrige motionister i at holde formen. Der er rift om vores få romaskiner, dog er medlemmerne gode til at fordele rotiden 18:00 - 20:00 så alle der møder op til ergometerroning mandag og onsdag aften kan få sved på panden til god musik på trods af temperaturer fra 0 til -6 graders frost i bådhallen. Kaffen og teen smager ekstra godt når man har gennemført sin roning og kommer ind i den opvarmede opholdsstue til hyggelig sammenvær.
Sidste nyt - tir d. 1. december 2009 af Lene Balje
Julefrokost og Nytårskur
December måned har budt på et par sociale arrangementer, som har været godt besøgt af roklubbens medlemmer. Sidst i november stod den på julefrokost, hvor vi hyggede os med mad og drikke, samt en enkelt dans. Blev det ikke også lidt sent inden der blev lukket og slukket?
Nytårskuren var som vanligt den 31. december fra kl. 14 - 15, hvor der stod æbleskiver og gløgg på programmet. Igen var der fuldt hus med medlemmer og familie. Der var i den anledning en overraskelse på tapetet - idet vi har fået lovning på et pænt økonomisk tilskud fra et par fonde. Tusind tak! Et rigtigt godt nytår til alle medlemmer og på gensyn i det nye år - Vel roet!
Sidste nyt - søn d. 1. november 2009 af Lene Balje
Motionsturneringen
Lottoheldige - IGEN!
Motionsturneringen er opgjort for i år, og Varde Roklub placerer sig på 1. pladsen i 3. division med et gennemsnit på 304 roede km pr. roer. Det udløser en præmie på kr. 750,- til klubkassen. Statistik for alle roklubber og rapportager kan ses på www.roning.dk under motionsturnering.
Sidste nyt - tor d. 1. oktober 2009 af Lene Balje
Vinterklargøring
På denne sidste dag i oktober 2009 mødte 15 friske roere op for at vinterklargøre huset, området og bådene. Der blev vasket, fejet, revet og poleret, så vintersæsonen nu kan begynde med indendørsroningen på de 4 roergometre, som står klar i bådhallen. Denne lørdag blev også dagen, hvor den første afdeling af 8GP-roningen blev afholdt. Det er glædeligt, at så mange mødte op for at deltage. Vi glæder os til at intensivere træningen, så muskler og kondi kan blive forbedret til næste omgangsmile Vi ses til træningen mandage og onsdage fra kl. 19.