LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Ældre
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2011 af Lene Balje
Langtur Myrthue
Kr. Himmelfartsdag er dagen for den årlige langtur som afslutning på roskolen. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og 17 personer havde valgt at bruge dagen på denne 30 km tur ud i Ho Bugt og hjem igen. Vand, vind og vejr viste sig fra sin allerbedste side, og vi havde en rigtig fin tur, som blev afsluttet med grillen tændt efter hjemturen. De nye roere er nu frigivet og vi glæder os alle til at skulle ro med jer resten af sæssonnensmile
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2011 af Lene Balje
Langdistance Nakskov
Første afdeling af langdistanceturneringen blev roet lørdag den 28. maj på Nakskov Fjord. 3 hold fra Varde Roklub havde valgt turen øst over mod Nakskov allerede fredag aften. Turen blev i første omgang lidt længere en beregnet, da vi i Svendborg sad fast i en bilkø, som varede i 2 timer - og dernæst måtte bilen med bådtraileren yderligere vente en ekstra time på at komme med Langelandsfærgen.
Fredag aften blev der talt en del om vejret, som var særdeles blæsende - men da det blev lørdag havde vinden lagt sig noget. Med godt humør blev alle bådene sendt afsted med 2 min. mellemrum - og et stykke ude af havnen blev å-roerne fra Varde mødt med de - til daglig - noget uvante bølger. Undervejs var Galtheabesætningen dog så uheldige, at miste en klemring - og de måtte således \"humpe\" sig hjemad i langsomere tempo. På trods af dette uheld blev placeringerne til Varde hhv. 9, 10 og 15. En god start med plads til forbedringer.
Tak til Nakskov for en veltilrettelagt turnering, hvor al logistikken gik op i en højere enhed. Herefter glæder vi os alle til igen at skulle dyste om 14 dage i Sønderborg.
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2011 af Lene Balje
Roskolen 2011
Roskolen er kommet godt fra start og allerede nu er der 14 nye roere på vandet. Der bliver arbejdet flittigt med rotaget og kommandoer. Roskolen optager ny medlemmer i første halvdel af maj - ring John 22156431
Sidste nyt - fre d. 1. april 2011 af Lene Balje
Standerhejsning
Formandens tale er en traditon ved årets standerhejsning og samtidig en god anledning til at blive opdateret mht. til klubbens aktiviteter og tiltag. Henning kunne berette at vintersæsonen har budt på 8GP, bueskydning, vinsmagning og travetur, isolering, belysning og ny gangbro på loftet samt en ny varmtvandsbeholder og et soft close toiletbræt. Der er endvidere bestilt 4 nye årer til Triton. Bestyrelsen har udnævnt 5 nye langtursstyrmænd, Thomas, Ida, Anne-Mette, Ruth, Allan H. Et hold nye styrmandsaspiranter har gennemført deres teori og alle bestået. Formanden udtrykte også en stor og varm tak til de mange roere som i dagligdagen laver store og små arbejdsopgaver i forbindelse med roklubbens virke. Efter standeren var hejst blev et par både rigget til, og årets første roture gik en lille tur vestpå. Hjemme i klubben blev der disket op med en lækker frokost til alle. Sæsonen er hermed skudt i gang - vel roet!
Sidste nyt - tir d. 1. marts 2011 af Lene Balje
Forårsklargøring
16 ansvarsfulde roere deltog i årets forårsklargøring, hvor du havde en enestående mulighed for at yde dit bidrag til klubben, ud over ronigen, til at holde romateriel, klubhus og udendørs arealer vedlige, som ikke sker af sig selv. Derfor en stor tak til alle de roere som troppede op i et forrygende flot solskinsvejr. Og pga. effektiviteten tog opgaverne kun 2,5 time inkl. ølpause, så kl. 12:00 serverede Lone og Lene en let frokost.
Sidste nyt - tir d. 1. marts 2011 af Lene Balje
Vinsmagning
Fredag aften stod der vinsmagning på aktivitetslisten. Klubben var dækket fint op til de 23 deltagende. Vi blev præsenteret for en række forskellige chilenske vine, samt rigtig god mad. Vi sluttede af med en 24 år gammel conag til desserten. Tak til alle deltagende samt vinkyperen Søren for en rigtig god og hyggelig aften.
Sidste nyt - tir d. 1. februar 2011 af Lene Balje
Travetur
Årets travetur rundt om Karlsgårde Sø blev gennemført i tiden 99 minutter i minus grader og en frisk vind. 16 deltagere trodsede vejret og traveturen vel overstået, blev der tændt op i bålstedet ved Tambours Have og kaffe, kage og en enkelt kom på bordet.
Sidste nyt - lør d. 1. januar 2011 af Lene Balje
Bueskydning
Varde Bueskyttelaug tog imod roklubben med åbne arme og gav os instruktion ud i bueskydningens ædle kunst. hvor ca. 20 medlemmer udfordrede hinanden i 2 timer og Finn Fugl kunne trække sig sejrrigt ud af duellen med flest træffere i ringskiverne. Aftenen fortsatte på Kinesisk restaurent og sluttede på Big Ben med håndboldrus over Danmarks kval. til VM finalen.
Sidste nyt - lør d. 1. januar 2011 af Lene Balje
Ergometerroning
Mange af klubbens medlemmer benytter vinterhalvåret til at holde formen vedlige i vores dejlige roergometere. Klubben har væreret flittig besøgt mandage og onsdage, ja selv på andre hverdage og i weekender bliver ergometerne holdt varme. Ofte har vi trænet i både 3 og 6 graders frost i bådhallen. Ja, Varde har Roere af den rette støbning. I år har vi haft rekord mange deltagere i 8GP. Hele 3 hold, Senior 60+ Mix - Damer 35+ og Herre 35+
altså 24 roere, har svedt kraftigt de sidste 4 måneder.
Sidste nyt - ons d. 1. december 2010 af Lene Balje
Nytårskur
Fuldt hus(36) ved årets traditionelle nytårskur, hvor roerne i denne hårde vinter samledes over gløgg og æbleskiver og drøftede årets begivenheder. Tak til Ruth og Anne-Mette for et fint arrengement.
Sidste nyt - man d. 1. november 2010 af Lene Balje
Julefrokosten
Fuldt hus i roklubben til årets julefrokost med lækre sild. Den udsøgte julemad blev leveret fra Allans Dinner i Ansager. Lotteri med gevinster for over tusinde kroner og en masse festfyldte roere og snapsene var gratis. Leffe, en ny øl i klubbens sortimentet blev revet væk. Tove vores alles sammens dejlige sangfulg havde rystet endnu en julesang ud af ærmet som passede perfekt til lejligheden. Selv denne aften blev der sat rekorder. En af vores roere nåede at deltage i 3 julefrokoster på én dag og han var stadig ved bevidsthed da vi drog i byen ved 03- tiden. Stor tak til Julefrokostudvalget for et vellykket arrangement og oprydtningen dagen efter. Pva. bestyrelsen og deltagerne.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Efterårsrengøring
Mere end 20 af roklubbens medlemmer mødte lørdag den 30. oktober for at hjælpe med årets efterårsrengøring. Hus, både og bådhal blev vasket, tørret og ryddet, så vi nu kan gå vinteren i møde med god samvittighed. Når så mange løfter i flok går det meget hurtigt - og i år var der en ekstra fornem belønning til de fremmødte idet Ruth og Anne Mette havde lavet 7 fantastisk flotte lagkager (se billedarkiv). Så med fyldte maver drog de mætte deltagere hjem til weekend. Men lig nu ikke for længe på sofaen - romaskinerne er linet op i hallen og venter på dig allerede fra på mandag! Stor tak for hjælpen til alle de fremmødte - og også til dem, der i årets løb har fejet, rengjort og taget sig af vasketøj.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Standerstrygning
Så er standeren strøget og bådede parkeret i bådhuset. Vi har roet rekord mange kilometer i 2010 - næsten 20.000 km er det samlet blevet til. Der er blevet uddelt km-nåle til Thomas, Anne-Mette, Ruth, Allan, Ida og Finn - som samlet står for de fleste af klubbens km i år. Generalforsamlingen er afholdt i god ro og orden med efterfølgende mønstersuppe. Nu mangler vi blot at vinterklargøre hus og materiel.

Det er dog ikke ensbetydende med at klubben lukker alle aktiviteter ned - næ, nu skal der roes ergometer. 3 hold er tilmeldt vinter 8GP-turneringen, og første runde er i skrivende stund netop blevet afviklet. Vi stiller i år med hold i kategorierne: Herre35+ Damer35+ og Mix60+. Kom og vær med til træningen mandage eller onsdage.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Søndagsroninger
Hele oktober måned - startende med løvfaldsturen - har en flok trofaste roere benyttet sig af tilbuddet om at ro en lidt længere tur om søndagen. Således har vi haft søndagsture i fuld solskin og med havblik, hvor turen er gået mod vest - til Tarphage eller Janderup. Den sidste søndagstur var dog noget blæsende og strømstærk, og man kunne således på et kort tidspunkt opleve en 4-årers drivende væk fra Janderup Havn med fuld besætning og kun to styrbords årer til at redde besætningen retur til land! Alt i alt må vi sige, at vi har haft nogle dejlige søndagsture i oktober - og vi forventer at gentage succesen igen til næste år.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Løvfaldstur
Hurra for vores daglige, dejlige rofarvand med brinker og beplantning i størrelse med højhuse og med natur som kan få selv den bedste ornitolog til at blive grøn af misundelse! Vejrudsigt: Blæst, blæst og blæst fra øst (og en smule regn). Virkelighed: En enkent lille - ikke særlig våd - regnbye, og herefter mere og mere sol, så både solbriller og kasketter skulle i brug. Konvojen bestående af: Neptun, Triton, Poseidon og Thetis gik i første pitstop ved Østre Omfartsvej - netop som dagens eneste regnbye blev afviklet. Efter lidt sødt og lidt vådt fortsatte turen mod Karlsgårde. En enkelt stander blev ufrivillig strøget inden den officielle standerstrygning under en snæver passage.
Det sidste stykke inden værket lød der i dag masser af kommandoer: Se til åren! åren tværs! åren langs! småt i bagbord/styrborg! sæt i! sæt hårdt i! Ved Karlsgårdeværket blev madpakkerne indtaget, søen besigtiget og turen gik herefter hjemover igen. Nu i medstrøm og medvind. Vi hilste på en enkelt kajakroer ved pitstop 2 på hjemvejen og resten af turen forløb unden forhindringer. En dejlig fællestur - og nu har vi blot 3 søndagsroninger tilbage.