LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Ældre
Sidste nyt - tir d. 1. marts 2011 af Lene Balje
Vinsmagning
Fredag aften stod der vinsmagning på aktivitetslisten. Klubben var dækket fint op til de 23 deltagende. Vi blev præsenteret for en række forskellige chilenske vine, samt rigtig god mad. Vi sluttede af med en 24 år gammel conag til desserten. Tak til alle deltagende samt vinkyperen Søren for en rigtig god og hyggelig aften.
Sidste nyt - tir d. 1. februar 2011 af Lene Balje
Travetur
Årets travetur rundt om Karlsgårde Sø blev gennemført i tiden 99 minutter i minus grader og en frisk vind. 16 deltagere trodsede vejret og traveturen vel overstået, blev der tændt op i bålstedet ved Tambours Have og kaffe, kage og en enkelt kom på bordet.
Sidste nyt - lør d. 1. januar 2011 af Lene Balje
Bueskydning
Varde Bueskyttelaug tog imod roklubben med åbne arme og gav os instruktion ud i bueskydningens ædle kunst. hvor ca. 20 medlemmer udfordrede hinanden i 2 timer og Finn Fugl kunne trække sig sejrrigt ud af duellen med flest træffere i ringskiverne. Aftenen fortsatte på Kinesisk restaurent og sluttede på Big Ben med håndboldrus over Danmarks kval. til VM finalen.
Sidste nyt - lør d. 1. januar 2011 af Lene Balje
Ergometerroning
Mange af klubbens medlemmer benytter vinterhalvåret til at holde formen vedlige i vores dejlige roergometere. Klubben har væreret flittig besøgt mandage og onsdage, ja selv på andre hverdage og i weekender bliver ergometerne holdt varme. Ofte har vi trænet i både 3 og 6 graders frost i bådhallen. Ja, Varde har Roere af den rette støbning. I år har vi haft rekord mange deltagere i 8GP. Hele 3 hold, Senior 60+ Mix - Damer 35+ og Herre 35+
altså 24 roere, har svedt kraftigt de sidste 4 måneder.
Sidste nyt - ons d. 1. december 2010 af Lene Balje
Nytårskur
Fuldt hus(36) ved årets traditionelle nytårskur, hvor roerne i denne hårde vinter samledes over gløgg og æbleskiver og drøftede årets begivenheder. Tak til Ruth og Anne-Mette for et fint arrengement.
Sidste nyt - man d. 1. november 2010 af Lene Balje
Julefrokosten
Fuldt hus i roklubben til årets julefrokost med lækre sild. Den udsøgte julemad blev leveret fra Allans Dinner i Ansager. Lotteri med gevinster for over tusinde kroner og en masse festfyldte roere og snapsene var gratis. Leffe, en ny øl i klubbens sortimentet blev revet væk. Tove vores alles sammens dejlige sangfulg havde rystet endnu en julesang ud af ærmet som passede perfekt til lejligheden. Selv denne aften blev der sat rekorder. En af vores roere nåede at deltage i 3 julefrokoster på én dag og han var stadig ved bevidsthed da vi drog i byen ved 03- tiden. Stor tak til Julefrokostudvalget for et vellykket arrangement og oprydtningen dagen efter. Pva. bestyrelsen og deltagerne.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Efterårsrengøring
Mere end 20 af roklubbens medlemmer mødte lørdag den 30. oktober for at hjælpe med årets efterårsrengøring. Hus, både og bådhal blev vasket, tørret og ryddet, så vi nu kan gå vinteren i møde med god samvittighed. Når så mange løfter i flok går det meget hurtigt - og i år var der en ekstra fornem belønning til de fremmødte idet Ruth og Anne Mette havde lavet 7 fantastisk flotte lagkager (se billedarkiv). Så med fyldte maver drog de mætte deltagere hjem til weekend. Men lig nu ikke for længe på sofaen - romaskinerne er linet op i hallen og venter på dig allerede fra på mandag! Stor tak for hjælpen til alle de fremmødte - og også til dem, der i årets løb har fejet, rengjort og taget sig af vasketøj.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Standerstrygning
Så er standeren strøget og bådede parkeret i bådhuset. Vi har roet rekord mange kilometer i 2010 - næsten 20.000 km er det samlet blevet til. Der er blevet uddelt km-nåle til Thomas, Anne-Mette, Ruth, Allan, Ida og Finn - som samlet står for de fleste af klubbens km i år. Generalforsamlingen er afholdt i god ro og orden med efterfølgende mønstersuppe. Nu mangler vi blot at vinterklargøre hus og materiel.

Det er dog ikke ensbetydende med at klubben lukker alle aktiviteter ned - næ, nu skal der roes ergometer. 3 hold er tilmeldt vinter 8GP-turneringen, og første runde er i skrivende stund netop blevet afviklet. Vi stiller i år med hold i kategorierne: Herre35+ Damer35+ og Mix60+. Kom og vær med til træningen mandage eller onsdage.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Søndagsroninger
Hele oktober måned - startende med løvfaldsturen - har en flok trofaste roere benyttet sig af tilbuddet om at ro en lidt længere tur om søndagen. Således har vi haft søndagsture i fuld solskin og med havblik, hvor turen er gået mod vest - til Tarphage eller Janderup. Den sidste søndagstur var dog noget blæsende og strømstærk, og man kunne således på et kort tidspunkt opleve en 4-årers drivende væk fra Janderup Havn med fuld besætning og kun to styrbords årer til at redde besætningen retur til land! Alt i alt må vi sige, at vi har haft nogle dejlige søndagsture i oktober - og vi forventer at gentage succesen igen til næste år.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2010 af Lene Balje
Løvfaldstur
Hurra for vores daglige, dejlige rofarvand med brinker og beplantning i størrelse med højhuse og med natur som kan få selv den bedste ornitolog til at blive grøn af misundelse! Vejrudsigt: Blæst, blæst og blæst fra øst (og en smule regn). Virkelighed: En enkent lille - ikke særlig våd - regnbye, og herefter mere og mere sol, så både solbriller og kasketter skulle i brug. Konvojen bestående af: Neptun, Triton, Poseidon og Thetis gik i første pitstop ved Østre Omfartsvej - netop som dagens eneste regnbye blev afviklet. Efter lidt sødt og lidt vådt fortsatte turen mod Karlsgårde. En enkelt stander blev ufrivillig strøget inden den officielle standerstrygning under en snæver passage.
Det sidste stykke inden værket lød der i dag masser af kommandoer: Se til åren! åren tværs! åren langs! småt i bagbord/styrborg! sæt i! sæt hårdt i! Ved Karlsgårdeværket blev madpakkerne indtaget, søen besigtiget og turen gik herefter hjemover igen. Nu i medstrøm og medvind. Vi hilste på en enkelt kajakroer ved pitstop 2 på hjemvejen og resten af turen forløb unden forhindringer. En dejlig fællestur - og nu har vi blot 3 søndagsroninger tilbage.
Sidste nyt - ons d. 1. september 2010 af Lene Balje
Langtur Svendborg
Fredag eftermiddag mødtes 11 forventningsfulde roere på dr. Margrethes vej 17 for at ta turen til Svendborg for at ro. Vi havde selv både med og velankommet til Svendborg ved 20.00 tiden læssede nogen både af mens andre gik i køkkenet for at kreere en dejlig lækker reje og lakse mad med dertil hørende et par gode flasker vin. Efter lidt hygge gik vi til køjs da vi jo skulle tidligt op. (fin det er vist første gang jeg er kommet i seng en fredag aften inden 12.)
lørdag morgen var alle klar (også karin og Kirsten) til at stige ned i båden og ta turen rundt om Tåsinge. Vejret viste sig ikke lige fra den bedste side diset overskyet og med en del byger men humøret var alligevel godt. Vi fulgte ruten vest om Tåsinge-Troense-Valdemars slot-Nørreskoven, tværs over Lunkebugten og ned mod Rudkøbing. Et rigtigt træls vejr med regn vind og nogen bølger. Men dejligt at kunne ane Roklubben i Rudkøbing gennem disen. Klubben var sefølli låst af men der stod et tlf. nr. som vi kunne ringe til og wupti så stod der en mand med en nøgle så vi kunne komme ind og få os tørret og lidt varmet.
Da frokosten var indtaget klarede vejret op og vi besluttede at fortsætte rundt om Tåsinge.
En flot eftermiddag i høj solskin og en del højere humør tog vi de sidste 28 km op til Svendborg igen, og præcis kl. 17.00 anløb alle både ind til broen godt trætte men fyldt med en lækker suplim oplevelse rigere.
Efter et velfortjent bad begik alle sig ned på hotel Ærø hvor der blev disket op med lækker mad og vin og for nogen en længe ventet fad bamse.(Nogen mente de blev snydt for en i KBH. ) sluttede aftenen med hygge i klubben og så godt trætte til køjs.
En tak til alle for god maritim opførsel og dejligt humør under hele turen.
Sidste nyt - ons d. 1. september 2010 af Lene Balje
Åbent Hus
I forbindelse med Vardes Fest- og kulturuge holdt Roklubben åbent hus onsdag den 8. september. Selvom vejret var voldsomt blæsende, havde vi 7 potentielle nye roere med ude på en prøverotur. Vi håber at se dem igen til april næste år, hvor roskolen starter en ny sæsson. På gensyn!
Sidste nyt - søn d. 1. august 2010 af Lene Balje
Langdistance København
Langdistanceturneringens sidste punktum for 2010 blev sat i København hos DSR (Danske Studenters Roklub) i den sidste weekend i august. Vardes 4\'er havde et godt løb i Svanemøllebugten, men måtte konstatere, at rigtig mange af de øvrige hold havde et bedre løb i 10km-løbet. Det blev til en placering som nr. 13 (ud af 23 hold). Dagens romæssige højdepunkt - set fra Varde Roklubs side - blev dog Karins deltagelse i 25km-løbet. I en 2-årers bestående af en Nyborgroer, en Århusroer og Karin roede holdet sig til en 5. plads (ud af 13). De slog således flere garvede 25km\'s hold, hvilket må siges at være utroligt flot, specielt af et hold, som aldrig har roet sammen før. Lørdag aften stod der afslutningsfest på menuen, som DSR var leverandør af. En rigtig fin afslutning på langdistanceturneringen 2010 - på gensyn i 2011.
Sidste nyt - søn d. 1. august 2010 af Lene Balje
Langdistance København
Så er vi på vej ind i sidste runde af årets langdistanceturnering. I den kommende weekend drager vores Vardehold til DSR i København for at deltage i årets 5. udgave af turneringen og for at være med til afslutningsfesten lørdag aften. Denne gang låner vi en 4-årers hos DSR. Rohandsker, luftmadrasser, festtøj og det gode humør bliver pakket når Allan H., Henning, Karin, John og Lene drager mod øst tidlig lørdag morgen. Her kommer et par uddrag af optakter til regattaen. DSR skriver: \"At DSR som arrangerede klub med stærke langdistancetraditioner har mange hold med, overrasker nok ingen. Derimod er det med stor tilfredshed, at vi i år kan se klubber som Varde og Kolding tage turen over broen, sådan at Jylland i år er flot repræsenteret i finalen.\" www.roning.dk skriver: \"Vardes firer: Haagen, Pedersen, Balje, Kjær Jensen og Balje er klar ved startlinjen kl. 11.02 til årets sidste tur. I Varde Roklub er der i forhold til klubbens størrelse en formidabel langdistancekultur, det er en meget stor procentdel af klubben, der starter ved langdistance regattaerne.\"
Sidste nyt - søn d. 1. august 2010 af Lene Balje
Langdistance Randers
Så kom turen til Randers som arrangør af langdistanceturnering, hvilket vi har set meget frem til, da det altid er rigtig hyggeligt, at besøge vennerne deroppe. Hold da op, hvor har de styr på det hele! Selv vejret var perfekt - der var blikvand og vi stillede med 3 hold i konkurrencen bestående af 11 varderoere. 2 starter i 10 km og som noget nyt en i 25 km løbet. Vi fik pæne placeringer i 10 km løbet - en hhv. 8 og 11 plads ud af 17 hold - og i 25 km rakte handicaptiden til en sidsteplads - selvom båden havde 3. bedste reele rotid (husk det er en 4-er mod alle 2-erne) Vores 25 km deltagere havde en fin oplevelse men må også konstatere at der går rigtig meget god tid til spilde under skiftene. Efter roningerne blev der tændt op i grillen for dem som havde tilmeldt sig til det. Vi var 5 varderoere, som var med hele aftenen, og som overnattede i roklubben. Rigtig mange tak til Randers for jeres gæstfrihed og til alle de øvrigere roere, som var med til at gøre dagen og aftenen rigtig hyggelig. På gensyn i København om 14 dage.