LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Ældre
Sidste nyt - fre d. 1. maj 2009 af Lene Balje
Kr. Himmelfartslangtur
Så blev det torsdag den 21. maj - og vi er mange - både kaniner, gl. roere og instruktører som har glædet os til at skulle på langtur. Turen var planlagt til at gå til Myrtue - en tur på i alt 30 km. Det blev en lille smule anderledes, da vejrudsigten sagde torden sidst på eftermiddagen. Derfor blev det besluttet, at vende ved Tarphagebroen og ro til Janderup for at gå i land og spise frokost. Vejret var ellers helt perfekt fra dagens start, sol fra en næsten skyfri himmel og næsten ingen vind. Det blev en rigtig god dag - og blot en lille time efter alle 19 roere var kommet i land og materiellet var tørret og kørt på plads kom det første tordenskrald efterfulgt af en ordentlig ladning vand. Tak for en rigtig god tur til alle deltagere. Nu er roskolen slut for i år, og vi glæder os til at se alle på vores almindelige roaftener fremover.
Sidste nyt - fre d. 1. maj 2009 af Lene Balje
Jubilæum
Lørdag den 16. maj blev Varde Roklubs 70-års jubilæum afholdt. Rigtig mange var mødt op til receptionen. Der var både medlemmer, tidligere medlemmer, naboer og venner. I dagens anledning havde klubben investeret i et nyt splitflag med DFFR's logo. Mange af dagens gæster bidrog med kontante gaver til klubben - rigtig mange tak til alle! Det var en rigtig hyggelig dag og rart at se, at så mange har interesse i vores klub.
Sidste nyt - ons d. 1. april 2009 af Lene Balje
Roskolen
Vi siger rigtig hjertelig velkommen til vores nye kaniner i roskolen. Vi glæder os over at I gerne vil deltage i roklubbens aktiviteter og ser frem til mange sjove, udfordrende og svedige ture på vandet.
Sidste nyt - ons d. 1. april 2009 af Lene Balje
Standerhejsning
Så blev det endelig standerhejsningstid. Nu starter rosæsonen igen og rigtig mange har glædet sig i rigtig lang tid. Solen skinnede og et par bådhold blev sendt på vandet bl.a. Nereus - vores flotte røde gigbåd - som skulle prøves for allerførste gang. En rigtig fin frokost blev arrangeret af Jørgen L. og Krista og mange medlemmer - nye og gamle var mødt op på denne flotte forårsdag. Vi glæder os til den kommende aktivitet i roklubben.
Sidste nyt - ons d. 1. april 2009 af Lene Balje
Forårsrengøring
Rigtig mange medlemmer var mødt op for at klargøre hus og området til den kommende sæsson. Der blev arbejdet med vand og sæbe - plæneklipper, hakke, rive og saks. Bådvogne blev hejst ned fra loftet, årer hængt i åregraven og bådene sat på vogne. Et par roergometre blev deponeret - men du kan stadig nå en \"svedetur\" i en af de 2 ergometre som står tilbage i bådhallen. Der blev monteret lys på bådtrailer, sat ny flagline i standeren og meget mere. Tak til alle de frivillige - og NU kan det ikke vare længe, før vi skal på vandet igensmile
Sidste nyt - søn d. 1. marts 2009 af Lene Balje
Myrtue travetur
Igen havde vi valgt den helt rigtige dag til at gå en skov- og strandtur i marbækområdet. Efter en meget våd regnvejrslørdag var det klaret op og solen kiggede frem undervejs på vores planlagte gårtur gennem området. Henning stod for arrangementet, og havde således uddelt opgaver til de 3 hold, som skulle løses undervejs. Der blev også sunget undervejs og samlet sten og skaller på stranden og efter gåturen var der boller med hjemmelavet marmelade og varm cacao. Det var en rigtig dejlig tur - og mon ikke også der kommer til at stå travetur på kalenderen igen til næste år?
Sidste nyt - søn d. 1. februar 2009 af Lene Balje
8GP slut
En våd afslutning på årets 8gp-turnering! Efter sidste runde af 8gp-turneringen var der arrangeret vildmarksbad. Så efter de 2 timers roning og knap 31 km i ergometret, bød denne fredag aften på ost og rødvin, efterfulgt af en tur i fællesbad på plænen foran klubhuset. Badet var ca. 40 grader varmt, så de badende tog sig ind imellem en kort tur under den kolde haveslange udendørs i februar måned! Tak til alle deltagerne og tak til arrangørene, som også selv nød det varme vand og selskabet i denne sidste uge af februar.
Sidste nyt - søn d. 1. februar 2009 af Lene Balje
Vinsmagning
Så var vi alle igen invitetet til Vinsmagning mm ala Jacob Justesen fra Sillasens Hus. Og hvilken fornøjelse! - maden, vinen og stemningen var i top. Det var som sædvanlig en fornøjelse at være med til denne veltilrettelagte aften. Tak til Jacob - tak til Søren - og tak til torsdagsholdet, som tilsammen stod for logistikken denne aften. Vi ses forhåbentligt til et lignende arrangement igen til næste år!
Sidste nyt - søn d. 1. februar 2009 af Lene Balje
8 GP
Så nærmer vi os afslutningen på denne sæssons vinter 8GP. 60+ holdet har roet den sidste omgang og 35+ mangler lige den sidste. Begge hold ligger p.t. meget pænt i den samlede placering - men der er også blevet arbejdet hårdt undervejs. 8GP-sæssonen afsluttes med et udendørs vinterbad i slutningen af februar så nu venter vi blot på lidt sne for at få den helt rigtige stemningsmile
Sidste nyt - tor d. 1. januar 2009 af Lene Balje
Første Hjælp
Tirsdag den 21. januar havde klubben besøg af beredskabsstyrelsens repræsentant, som kunne fortælle de 24 fremmødte medlemmer en hel del om livredende 1. hjælp. Der blev talt om de forskellige former for tilskadekomst og hvordan vi hjælper i de forskellige situationer. Der blev også mulighed for at teste, hvordan vi lægger en person i aflåst sideleje samt hvordan man giver hjertemassage. Det var en spændende aften og vi siger tak til Jørn fra beredsskabsstyrelsen og tak til Karin for arrangementet samt tak til Kirsten N. for kagen.
Sidste nyt - man d. 1. december 2008 af Lene Balje
Julefrokost
25 juleroere indtog de dejligste juleanretninger kreeret at Sonja og Krista med flere. Året julesang som omhandlede aktiviter i klubben gennem året, var igen lavet af sanglærken Tove - tak Tove! Var du god til at slå seksere med en terning, vandt du en køkkenopvask, senere udløste en sekser gaver i årets pakkeleg. Jørgen K. overraskede med et legehus opstillet ved siden af roklubben. Vi fik testet vores klaustrofobiske evner, da alle 25 deltagere blev lukket inde i det 6m2 store legehus for at udbringe en skål. Tak for en sjov og hyggelig aften.
Sidste nyt - lør d. 1. november 2008 af Lene Balje
Vinterklargøring
Vinteren er på vej, og 15 personer mødte denne lørdag morgen op for at vinterklargøre både og klubhus. Der blev sæbet, vasket, pudset, fejet, tørret, revet, fjernet ukrudt, renset tagrender. En båd blev kørt i vinterhi - og alt hvad der kunne hænges op under loftet blev hængt derop. Det betyder at der nu er gjort plads til alle 4 roergometre, som nu er sat op til fri afbenyttelse. Vi siger tak for deltagelsen og på gensyn i roergometrene.
Sidste nyt - lør d. 1. november 2008 af Lene Balje
8 GP
Så er vi startet på en ny omgang 8GP-roning. Vi deltager med 2 hold: 60+ og 35+ begge mixhold. Efter første runde ligger 60+ på en 2. plads og 35+ på en 4. plads - god start. Men vi opfordrer alle til at komme og trække i roergometrene. Mandag og onsdag kl. 19 er der ergometerroning pt. med 2 roergometre og efter 15.11. er alle 4 roergometre på plads, så der er mulighed for alle til at få et sæde og et håndtag - og så bare ro derudaf i tørvejrsmile Vel mødt!
Sidste nyt - ons d. 1. oktober 2008 af Lene Balje
Båddåb - Nereus
Nereus blev navnet på Varde Roklubs nye dobb. 2er gig m.styrmand, som vi vandt i, VI ROR DANMARK RUNDT, sponsoreret af SIFA TV-Bingo fra Aalborg. Formand Jørgen Klemmensen holdt en tale, hvorefter Lene Balje tog over og døbte båden NEREUS i kildevand hentet ved Varde Ås udspring i Møllebjerg ved den Jyske Højderyg, nordvest for Vejle. Med et trefoldigt leve for NEREUS afsluttedes ceremonien. JyskeVestkysten var mødt frem med pressefotograf og journalist. Pga. den høje vandstand og oversvømmede bådebro oplevede de 27 fremmødte ikke at se Nereus på vandet, men til gengæld oplevede de efterfølgende en dejlig frokost arrangeret af Lene.
Sidste nyt - ons d. 1. oktober 2008 af Lene Balje
Løvfaldstur
Så er vi alle hjemme igen, fra vores løvfaldstur, og som vanlig led hverken
materiel eller mandskab overlast. Kl. halv ti var vi samlet i klubhuset, og
efter en hurtig votering, vedtog vi at drikke kaffe mens det regnede af.
Snart blev himlen blå, og vi begav os mod Janderup i meget svag vind og
delvis solskin. Det var et fantastisk syn der mødte os, da vi kom ud af
byen, vand til alle sider og ud over alle marker. På ingen tid nåede vi
Janderup, hvor Jørgen K. (der ikke er frigivet endnu) og hans chauffør Peder
stødte til os, og så blev madpakkerne fortæret, samtidig med vi så \"sort sol\".
Efter lidt hyggesnak, blev kursen igen sat mod Varde. På et tidspunkt undervejs, var der dog tvivl om vi var på rette \"vej\", for det var svært at se, hvor vandet var en å eller bare vand. Dagen blev afsluttet med kaffe og kage i klubhuset, hvor vi også beså vores nye båd. Tak for samvær og tak til dem som lærte mig at ro. Hilsen Krista
Ps. Ærgerligt - ærgerligt, men webmaster havde ikke kamera med på turen, så derfor kære publikum - INGEN BILLEDER!!! - suk:-(