LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Ældre
Sidste nyt - tor d. 1. januar 2009 af Lene Balje
Første Hjælp
Tirsdag den 21. januar havde klubben besøg af beredskabsstyrelsens repræsentant, som kunne fortælle de 24 fremmødte medlemmer en hel del om livredende 1. hjælp. Der blev talt om de forskellige former for tilskadekomst og hvordan vi hjælper i de forskellige situationer. Der blev også mulighed for at teste, hvordan vi lægger en person i aflåst sideleje samt hvordan man giver hjertemassage. Det var en spændende aften og vi siger tak til Jørn fra beredsskabsstyrelsen og tak til Karin for arrangementet samt tak til Kirsten N. for kagen.
Sidste nyt - man d. 1. december 2008 af Lene Balje
Julefrokost
25 juleroere indtog de dejligste juleanretninger kreeret at Sonja og Krista med flere. Året julesang som omhandlede aktiviter i klubben gennem året, var igen lavet af sanglærken Tove - tak Tove! Var du god til at slå seksere med en terning, vandt du en køkkenopvask, senere udløste en sekser gaver i årets pakkeleg. Jørgen K. overraskede med et legehus opstillet ved siden af roklubben. Vi fik testet vores klaustrofobiske evner, da alle 25 deltagere blev lukket inde i det 6m2 store legehus for at udbringe en skål. Tak for en sjov og hyggelig aften.
Sidste nyt - lør d. 1. november 2008 af Lene Balje
Vinterklargøring
Vinteren er på vej, og 15 personer mødte denne lørdag morgen op for at vinterklargøre både og klubhus. Der blev sæbet, vasket, pudset, fejet, tørret, revet, fjernet ukrudt, renset tagrender. En båd blev kørt i vinterhi - og alt hvad der kunne hænges op under loftet blev hængt derop. Det betyder at der nu er gjort plads til alle 4 roergometre, som nu er sat op til fri afbenyttelse. Vi siger tak for deltagelsen og på gensyn i roergometrene.
Sidste nyt - lør d. 1. november 2008 af Lene Balje
8 GP
Så er vi startet på en ny omgang 8GP-roning. Vi deltager med 2 hold: 60+ og 35+ begge mixhold. Efter første runde ligger 60+ på en 2. plads og 35+ på en 4. plads - god start. Men vi opfordrer alle til at komme og trække i roergometrene. Mandag og onsdag kl. 19 er der ergometerroning pt. med 2 roergometre og efter 15.11. er alle 4 roergometre på plads, så der er mulighed for alle til at få et sæde og et håndtag - og så bare ro derudaf i tørvejrsmile Vel mødt!
Sidste nyt - ons d. 1. oktober 2008 af Lene Balje
Båddåb - Nereus
Nereus blev navnet på Varde Roklubs nye dobb. 2er gig m.styrmand, som vi vandt i, VI ROR DANMARK RUNDT, sponsoreret af SIFA TV-Bingo fra Aalborg. Formand Jørgen Klemmensen holdt en tale, hvorefter Lene Balje tog over og døbte båden NEREUS i kildevand hentet ved Varde Ås udspring i Møllebjerg ved den Jyske Højderyg, nordvest for Vejle. Med et trefoldigt leve for NEREUS afsluttedes ceremonien. JyskeVestkysten var mødt frem med pressefotograf og journalist. Pga. den høje vandstand og oversvømmede bådebro oplevede de 27 fremmødte ikke at se Nereus på vandet, men til gengæld oplevede de efterfølgende en dejlig frokost arrangeret af Lene.
Sidste nyt - ons d. 1. oktober 2008 af Lene Balje
Løvfaldstur
Så er vi alle hjemme igen, fra vores løvfaldstur, og som vanlig led hverken
materiel eller mandskab overlast. Kl. halv ti var vi samlet i klubhuset, og
efter en hurtig votering, vedtog vi at drikke kaffe mens det regnede af.
Snart blev himlen blå, og vi begav os mod Janderup i meget svag vind og
delvis solskin. Det var et fantastisk syn der mødte os, da vi kom ud af
byen, vand til alle sider og ud over alle marker. På ingen tid nåede vi
Janderup, hvor Jørgen K. (der ikke er frigivet endnu) og hans chauffør Peder
stødte til os, og så blev madpakkerne fortæret, samtidig med vi så \"sort sol\".
Efter lidt hyggesnak, blev kursen igen sat mod Varde. På et tidspunkt undervejs, var der dog tvivl om vi var på rette \"vej\", for det var svært at se, hvor vandet var en å eller bare vand. Dagen blev afsluttet med kaffe og kage i klubhuset, hvor vi også beså vores nye båd. Tak for samvær og tak til dem som lærte mig at ro. Hilsen Krista
Ps. Ærgerligt - ærgerligt, men webmaster havde ikke kamera med på turen, så derfor kære publikum - INGEN BILLEDER!!! - suk:-(
Sidste nyt - man d. 1. september 2008 af Lene Balje
Wadehavsløbet - Ribe
En flot solskinslørdag med en let vind fra øst, drog en caravane med 4 af klubbens indriggerbåde og 23 friske roere fra Varde Roklub mod syd - nærmere betegnet Ribe - for at dyste i årets udgave af Wadehavsløbet. Det blev en skarp konkurrence næsten kun mellem Ribe- og Varderoere, da der derudover kun var en enkelt deltager fra Jels og én båd fra Esbjerg (ærgerligt at der ikke deltog flere fra andre klubber) - vi kan kun opfordre alle landets øvrige klubber til at deltage i denne lidt alternative rokonkurrence, som løber af stablen i september hvert år. Men alle deltagerne i år fik en fantastisk dag med hurtigroning på Ribe Å, samt løsning af diverse sjove opgaver ved posterne - rigtig godt fundet på! Om aftenen var der grillfest i klubhuset i Ribe. Tak til Ribefolket for et rigtig godt arrangement. Årets pokalhøst for Vardefolket blev til 1.pladsen i 2-årers damer, 4-årers damer og 4-årers mix. Tillykke! - og til alle jer andre: Hæng i med træningen, så lykkes det måske for jer til næste årsmile Tak til alle deltagere for at få alt det praktiske til at gå op i en højere enhed, og tak for en rigtig hyggelig weekend.
Sidste nyt - man d. 1. september 2008 af Lene Balje
Wadehavsløb Ribe
8 hold er tilmeldt årets Wadehavsløb i Ribe. I alt 24 af Varde roklubs medlemmer drager mod syd i den kommende weekend, hvor vi satser på en hyggelig, spændende, sjov og festlig lørdag sammen med roere fra områdets andre roklubber. Vi ses i Ribesmile
Sidste nyt - man d. 1. september 2008 af Lene Balje
Langdistance Vejle
Årets sidste langdistancekaproning blev afholdt lørdag, den 6. september, og Alex, Henning, John, Karin og Lene drog atter afsted for at repræsentere Varde Roklub ved denne konkurrence. Resultatet denne gang blev en fornem 5. plads med kun 1 sekund til 4. pladsen og 6 sekunder til 3. pladsen (hvorfor var det lige, at vi ikke roede blot en anelse hurtigere?) - i alt deltog 15 bådhold i kategorien 10 km åben mix og samlet i alle klasser deltog ca. 45 bådhold. Om aftenen var der roerfest i Vejle roklubs bådhal med en fantastisk buffet. Vi siger tak til Vejle for et rigtig flot arrangement (selv vejret kunne ikke være bedre) - og forhåbentlig på gensyn igen næste år, hvor vi håber, at lidt flere varderoere har lyst til at deltage.
Sidste nyt - fre d. 1. august 2008 af Lene Balje
Heldige igen!
Så blev Varde Roklub atter ramt af held. I forbindelse med en lodtrækning i Sea Challenge Fyn var Alex den heldige vinder at et sæt BigBlade-årer. Så nu kan vi virkelig flytte noget å-vand når vi rorsmile Vi glæder os til at prøve dem.
Sidste nyt - tir d. 1. juli 2008 af Lene Balje
Seachallenge Fyn
Som noget nyt, har vi lavet punktet Seachallenge Fyn i menuen i bagbords sidesmile Her kan du følge med før, under og efter vores deltagelse i turen rundt om Fyn. Du kan også skrive en kommentar eller en hilsen til os. Hilsen Alex, Henning, John, Kirsten, Karin og Lene.
Sidste nyt - tir d. 1. juli 2008 af Lene Balje
Rostatistik
Så har vi optalt roede km for perioden april til juli 2008. Se under rostatisik. Det tegner til et rekordårsmile
Sidste nyt - tir d. 1. juli 2008 af Lene Balje
Roaftener
Så er det sommerferiemåned, men selvom det er ferietid for mange, forsøger vi at holde fast i rogarantien mandag, tirsdag og onsdag kl. 19. Der har i første uge af juli måned været et pænt fremmøde, og det er rigtig dejligt med al den aktivitet på åen. Vejret har været rigtig fint og ofte er turene blevet forlænget med flere km. Onsdag den 2. juli blev de sidste 3 roskoleelever: Bjørn, Betina og Louise frigivet - tillykke med det! Nu venter alle vi andre spændt på at komme ud at ro med jersmile
Sidste nyt - søn d. 1. juni 2008 af Lene Balje
Vi ror Danmark rundt 2
VI VANDT HOVEDPRÆMIEN - EN GIGBÅD !!! Båden er en gig-toer med styrmand - fra Baumgarten Bootsbau i Warin, Tyskland, fremstillet i glasfiber, helt lukket og meget sødygtig. Den har dog ikke bagageplads og er ikke nogen langtursbåd.
Længde: 8,55m, bredde: 0,85 cm, vægt: ca. 50 kg.
Den leveres i rød farve incl. 2 sæt kulfiberårer. Se et billede af båden under billedarkiv - Vi ror Danmark rundt. Se også www.virordanmarkrundt.dk
Sidste nyt - søn d. 1. juni 2008 af Lene Balje
Vi ror Danmark rundt
Denne weekend står i roningens tegn. Rigtig mange af landets roklubber har valgt at deltage i Vi ror Danmark rundt. Desværre har vejrguderne ikke været lige gavmilde alle steder i landet, men i Varde kan vi ikke klage. Fredag aften var vi 5 personer, som roede en stille aftentur ud til Øen, hvor vi drak en kop kaffe, hyggesnakkede og lidt efter roede hjem til klubben igen. Lørdag havde Krista samlet 8 personer til en solopgangstur med start allerede kl. 4.30! Det blev en fantastisk flot tur til Karlsgårde og med hjemkomst allerede inden kl. 9 var der stadig meget af dagen tilbage. Karin, Alex og Lene havde valgt en tur, som skulle dække hele Varde Roklubs daglige rofarvand, hvilket betød at der skulle roes til Karlsgårde først og derefter til Tarphage - en tur på ialt 48 km., dog med en frokostpause i klubben på tilbagevejen. Det blev en rigtig god tur med tanker på, hvad det bl.a. venter os, når vi senere på sommeren drager til Fyn, for at deltage i Seachallenge Fyn. En anden 2-årers med John, Bent og Lone tog dagens 3. tur til Karlsgårde. Nu venter søndagen os - og mon ikke der kommer lidt flere km på kontoen?
Søndag: 6 friske roere mødet op tidlig søndag morgen for at ro til Karlsgårde. Det blev en lidt våd tur, da det regnede lidt mere end DMI havde forudsagt, men som Thomas så fornuftigt siger, så kan man kun blive våd én gang - og det gjorde vi så! De 21 km blev tilbagelagt i et jævnt tempo og vi kan endnu engang konstatere, at turen opstrøms er en rigtig smuk tur med afvekslende natur og pæne udfordringer for styrmanden. Efter en god frokost i klubben, mødte Lis ind for at deltage i eftermiddagens roning. Vi manglede dog én person for at være nok til en 4-årers. Heldigvis trådte Gert til som styrmand - desværre trådte han også lidt ved siden af broen inden afgang, så han måtte en tur i åen, og vi måtte finde diverse tørt tøj, for at have en tør styrmand med, da regnen nu var standset og solen kiggede frem. Desværre havde vi netop valgt Gert som fotograf på denne tur, men da kameraet også led under vandgangen vil billeddokumentationen for eftermiddagnes tur desværre mangle! Vi siger mange tak til alle de friske roere, der støttede op om Vi ror Danmark rundt arrangementet, og kan oplyse at det samlet blev til 618 km og at Karin og Lene stod for de største enkeltmandspræstationer med hver 92 km.