LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - man d. 1. juni 2009 af Lene Balje
Langtur Als Sund
Lørdag den 13. juni var det planen at de 11 deltagere på årets langtur skulle have roet fra Sønderborg til Augustenborg, men med dagens vindstyrke (12 - 15 m/s) blev plan B(eller var det C?) trukket op af skuffen. Det blev til en kort rotur mod syd i bølger og med en anden form for skibstrafik end vi er vant til. Vi fandt læ og en dejlig sandstrand, hvor vi bar bådene på land og tog et lille hvil i solskinnet. Herefter roede vi tilbage til Sønderborg, hvor vi læssede bådene på traileren, og kørte til Augustenborg havn, hvor vi igen satte bådene i vandet og roede den lille tur til en meget smukt beliggende Augustenborg Roklub. Et madhold var sendt i forvejen - og da bådene var landet hos roklubben, valgte vi at bruge resten af blæsevejrsdagen til hygge i klubhuset. Der blev spist, drukket og grinet det meste af aftenen, hvorefter roerne blev delt i 2 sovehold - et for de stille - og et for de snorkende - som så sov på hver sin etage.

Søndag var vejret helt anderledes. Stort set ingen vind. Så vi fik set nærmere på de lokale vande, samt aflagt Katholm et kort besøg. Vi kan konstatere, at farvandet omkring Als absolut er et besøg værd - og mon ikke vi kommer igen en anden gang? Flere af de lokale indbyggere har kigget nærmere på bådene fra Varde Roklub og nysgerrigt kommenteret det smukke håndværk. Tak til alle for en rigtig god langtursweekend.
Sidste nyt - man d. 1. juni 2009 af Lene Balje
Langdistance Sønderborg
2. runde i langdistanceturneringen var henlagt til Sønderborg lørdag den 13. juni. Denne gang stillede vi med 2 hold. Den kendte 4'er og så en 2'er. I stærk nordvestenvind blev de 10 km forceret - og resultatet blev så hhv. en 6 pl. og en 17 pl. Pæne resultater i forhold til målsætningerne, men der er stadig plads til forbedringersmile Det var en god dyst og vores helt nye kaproer glæder sig allerede til næste runde! Efter kaproningen stødte 3 ekstra roere til - og vi fortsatte weekenden med en langtur i området.
Sidste nyt - man d. 1. juni 2009 af Lene Balje
Janderuptur
Onsdag aften samledes 22 roere for at ro en tur til Janderup og indtage de medbragte madpakker. 5 både og en enkelt kajak gik de ca. 9 km mod vest, og selvom himlen så lidt faretruende ud, undgik vi dog vand fra oven. Derimod forhindrede vestenvinden os i at gøre turen på under en timesmile Madpakken og en enkelt kop kaffe blev indtaget på pladsen bag \"Janderup Havn\" - og med fornøjelsen af en omgang lydighedstræning af hunde. Det har fået nogle i klubben til at overveje indførelsen af en ny rokomando: FØJ

Tak til alle for en dejlig roaften i juni.
Sidste nyt - fre d. 1. maj 2009 af Lene Balje
Langdistance Nakskov
Årets første langdistancekaproning startede lørdag den 30. maj i Nakskov. 5 varderoere drog afsted - og denne gang var det to debutanter på holdet. Holdet bestod således af: Gert, Lene, Per, John og Henning. Endnu engang kom en flot 7. plads i hus - og det var rigtig fint med sol og blæst(10 s/m)over Nakskov fjord. Tak for et par dejlige dage i Nakskov - hvor der kun findes særdeles venlige menneskersmile Vi glæder os til et gensyn i Sønderborg om 14 dage.
Sidste nyt - fre d. 1. maj 2009 af Lene Balje
Kr. Himmelfartslangtur
Så blev det torsdag den 21. maj - og vi er mange - både kaniner, gl. roere og instruktører som har glædet os til at skulle på langtur. Turen var planlagt til at gå til Myrtue - en tur på i alt 30 km. Det blev en lille smule anderledes, da vejrudsigten sagde torden sidst på eftermiddagen. Derfor blev det besluttet, at vende ved Tarphagebroen og ro til Janderup for at gå i land og spise frokost. Vejret var ellers helt perfekt fra dagens start, sol fra en næsten skyfri himmel og næsten ingen vind. Det blev en rigtig god dag - og blot en lille time efter alle 19 roere var kommet i land og materiellet var tørret og kørt på plads kom det første tordenskrald efterfulgt af en ordentlig ladning vand. Tak for en rigtig god tur til alle deltagere. Nu er roskolen slut for i år, og vi glæder os til at se alle på vores almindelige roaftener fremover.
Sidste nyt - fre d. 1. maj 2009 af Lene Balje
Jubilæum
Lørdag den 16. maj blev Varde Roklubs 70-års jubilæum afholdt. Rigtig mange var mødt op til receptionen. Der var både medlemmer, tidligere medlemmer, naboer og venner. I dagens anledning havde klubben investeret i et nyt splitflag med DFFR's logo. Mange af dagens gæster bidrog med kontante gaver til klubben - rigtig mange tak til alle! Det var en rigtig hyggelig dag og rart at se, at så mange har interesse i vores klub.
Sidste nyt - ons d. 1. april 2009 af Lene Balje
Roskolen
Vi siger rigtig hjertelig velkommen til vores nye kaniner i roskolen. Vi glæder os over at I gerne vil deltage i roklubbens aktiviteter og ser frem til mange sjove, udfordrende og svedige ture på vandet.
Sidste nyt - ons d. 1. april 2009 af Lene Balje
Standerhejsning
Så blev det endelig standerhejsningstid. Nu starter rosæsonen igen og rigtig mange har glædet sig i rigtig lang tid. Solen skinnede og et par bådhold blev sendt på vandet bl.a. Nereus - vores flotte røde gigbåd - som skulle prøves for allerførste gang. En rigtig fin frokost blev arrangeret af Jørgen L. og Krista og mange medlemmer - nye og gamle var mødt op på denne flotte forårsdag. Vi glæder os til den kommende aktivitet i roklubben.
Sidste nyt - ons d. 1. april 2009 af Lene Balje
Forårsrengøring
Rigtig mange medlemmer var mødt op for at klargøre hus og området til den kommende sæsson. Der blev arbejdet med vand og sæbe - plæneklipper, hakke, rive og saks. Bådvogne blev hejst ned fra loftet, årer hængt i åregraven og bådene sat på vogne. Et par roergometre blev deponeret - men du kan stadig nå en \"svedetur\" i en af de 2 ergometre som står tilbage i bådhallen. Der blev monteret lys på bådtrailer, sat ny flagline i standeren og meget mere. Tak til alle de frivillige - og NU kan det ikke vare længe, før vi skal på vandet igensmile
Sidste nyt - søn d. 1. marts 2009 af Lene Balje
Myrtue travetur
Igen havde vi valgt den helt rigtige dag til at gå en skov- og strandtur i marbækområdet. Efter en meget våd regnvejrslørdag var det klaret op og solen kiggede frem undervejs på vores planlagte gårtur gennem området. Henning stod for arrangementet, og havde således uddelt opgaver til de 3 hold, som skulle løses undervejs. Der blev også sunget undervejs og samlet sten og skaller på stranden og efter gåturen var der boller med hjemmelavet marmelade og varm cacao. Det var en rigtig dejlig tur - og mon ikke også der kommer til at stå travetur på kalenderen igen til næste år?
Sidste nyt - søn d. 1. februar 2009 af Lene Balje
8GP slut
En våd afslutning på årets 8gp-turnering! Efter sidste runde af 8gp-turneringen var der arrangeret vildmarksbad. Så efter de 2 timers roning og knap 31 km i ergometret, bød denne fredag aften på ost og rødvin, efterfulgt af en tur i fællesbad på plænen foran klubhuset. Badet var ca. 40 grader varmt, så de badende tog sig ind imellem en kort tur under den kolde haveslange udendørs i februar måned! Tak til alle deltagerne og tak til arrangørene, som også selv nød det varme vand og selskabet i denne sidste uge af februar.
Sidste nyt - søn d. 1. februar 2009 af Lene Balje
Vinsmagning
Så var vi alle igen invitetet til Vinsmagning mm ala Jacob Justesen fra Sillasens Hus. Og hvilken fornøjelse! - maden, vinen og stemningen var i top. Det var som sædvanlig en fornøjelse at være med til denne veltilrettelagte aften. Tak til Jacob - tak til Søren - og tak til torsdagsholdet, som tilsammen stod for logistikken denne aften. Vi ses forhåbentligt til et lignende arrangement igen til næste år!
Sidste nyt - søn d. 1. februar 2009 af Lene Balje
8 GP
Så nærmer vi os afslutningen på denne sæssons vinter 8GP. 60+ holdet har roet den sidste omgang og 35+ mangler lige den sidste. Begge hold ligger p.t. meget pænt i den samlede placering - men der er også blevet arbejdet hårdt undervejs. 8GP-sæssonen afsluttes med et udendørs vinterbad i slutningen af februar så nu venter vi blot på lidt sne for at få den helt rigtige stemningsmile
Sidste nyt - tor d. 1. januar 2009 af Lene Balje
Første Hjælp
Tirsdag den 21. januar havde klubben besøg af beredskabsstyrelsens repræsentant, som kunne fortælle de 24 fremmødte medlemmer en hel del om livredende 1. hjælp. Der blev talt om de forskellige former for tilskadekomst og hvordan vi hjælper i de forskellige situationer. Der blev også mulighed for at teste, hvordan vi lægger en person i aflåst sideleje samt hvordan man giver hjertemassage. Det var en spændende aften og vi siger tak til Jørn fra beredsskabsstyrelsen og tak til Karin for arrangementet samt tak til Kirsten N. for kagen.
Sidste nyt - man d. 1. december 2008 af Lene Balje
Julefrokost
25 juleroere indtog de dejligste juleanretninger kreeret at Sonja og Krista med flere. Året julesang som omhandlede aktiviter i klubben gennem året, var igen lavet af sanglærken Tove - tak Tove! Var du god til at slå seksere med en terning, vandt du en køkkenopvask, senere udløste en sekser gaver i årets pakkeleg. Jørgen K. overraskede med et legehus opstillet ved siden af roklubben. Vi fik testet vores klaustrofobiske evner, da alle 25 deltagere blev lukket inde i det 6m2 store legehus for at udbringe en skål. Tak for en sjov og hyggelig aften.