Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Ældre
Sidste nyt - lør d. 1. september 2007 af Lene Balje
Roning i Vikingeskib
Ægte vikingeroning på Ringkøbing fjord i 10sek. meter kunne formanden diske op med til de 16 garvede roere fra roklubben, som fik en stor udfordring i en noget anderledes roteknik som kræves i sådan et skib. Hold 1 roede fra Vikingebyen ved Falen å til Hemmet havn 6 km. og hold 2 retur til Vikingebyen.
Sidste nyt - ons d. 1. august 2007 af Lene Balje
Langdist.kaproning Nakskov
De 5 Varde-roere, Karin, Lene, Henning, Alex og John som også deltog i langdist.kaproningen i Ringkøbing, drog sidst i august til Nakskov for at repræsentere Varde Roklub i langdist.kaproningen Lollands Havørn. Det blev til en 9. plads og en rigtig god weekend i Nakskov. Det var sidste runde i år. Vi glæder os til at deltage igen til næste år.
Sidste nyt - ons d. 1. august 2007 af Lene Balje
Kanindåb
Kong Neptun har visiteret Varde Roklub for kaniner og fik 10 klargjort til dåb og følgende må nu med ære kalde sig for - Gammel roer - : Lis, Jens Aage, Thomas, Lisbeth, Kathrine S., Helle, Bodil S., Karen L., Ingeborg, Katrine F. En stor tak til alle deltagere, aktører, kagebagere, hjælpere, sangskriver, ingen er glemt, for en sjov og uforglemmelig dag.
Langdist.kaproning Ringkøbing
Roklubben havde en 4-åres inrigger til start ved langdistancekaproningen(10 km.) ved Ringkøbing Roklubs - Gyldne Helt. Det rakte til en 10. plads ud af 21 både. Varde havde 2. bedste rotid, men grudet et handicapsystem mht. alder og bådtyper endte vi midt i feltet. De sidste 3 km gennemførtes i et skybrud. Ved roerfesten om aftenen skal nævnes et overflødighedhorn af lærkre retter og desserter som sjældent er oplevet.
Sct. Hansarrangement
Varde Roklub var tovholder i år ved byens Sct. Hansbål ved åen. Varde Garden, museumsdirektøren som taler, dykkerklubben og sejlklubben bidrog med hver deres indslag ved arrangementet. Vores formand Jørgen Klemmensen stod for en flot koordination af arragementet med mange hjælpere.
Motionsstævne Skanderborg
17 Varderoere deltog fra fredag aften til søndag formiddag i årets motionsstævne i Skanderborg. De fleste roede 10km. andre 20 og en enkelt roer fra Varde nåede ca. 30km i silende regn om lørdagen. Arrangørene fra Skanderborg Roklub og Sydjysk kreds havde lavet et rigtigt godt stævne i flotte omgivelser og en god tilrettelagt roerfest. En tak til Alex som lagde fortelt til aftenbuffen og 2x morgenmad for klubbens medlemmer.
Sidste nyt - tir d. 1. maj 2007 af Lene Balje
Madpakketure
Nye og gl. roere har gennemført den obligatoriske 300m svømmeprøve og iførelse af redningsvest på dybt vand og svømning mellem årer. Der har været én madpakketur til Janderup kirke ifbm. afslutningen på roskolen, samt én tur kr. himmelfartsdag til Marebæk der grundet vejrforholdeme blev ændret til Janderup Kirke.
Sidste nyt - tir d. 1. maj 2007 af Lene Balje
Roskolen
Roskolen har som et forsøg i 2007 optaget dobbelt så mange medlemmer 16, som normalt, for at fastholde det aktive medlemstal på ca. 65 roere. Og der er stadigvæk en venteliste. Roskolen har fordelt 14 frigivne roere over 3 dage for at gøre plads til gl. roerne, samt i starten af roskolen kørt med 2 hold elever på vandet og 2 hold i roergometer.
Sidste nyt - søn d. 1. april 2007 af Lene Balje
Standerhejsning
Så blev roningen endelig frigivet med standerhejsning, taler, rotur og frokost. Nye stole i opholdsstuen, 2 nye bådvogne og nyt logoskilt var dagens overraskelser for medlemmerne.
Sidste nyt - tor d. 1. marts 2007 af Lene Balje
Ølsmagning
Jakob fra spisestedet Sillasens hus i Varde gæstede roklubben og stod for skænkning af 5 spændende øl-typer med hver deres karaktaristikas og spændende tilhørende historie. Dertil hørende lette retter bl.a. sushi der matchede perfekt til øllet.
Sidste nyt - tor d. 1. marts 2007 af Lene Balje
Vinter 8 Grand Prix
Samlede resultater for Varde Roklubs deltagelse i Vinter 8 Grand Prix. 60+ Mix fik en flot 4. plads og 35+ Mix afsluttede med en flot 7. plads ud af 33 deltagende hold. Rochefen er imponeret.
Sidste nyt - tor d. 1. februar 2007 af Lene Balje
Vinter 8 Grand Prix
Varde Roklubs 60+ mix leverede en flot indsats efter to 1. pladser i Januar og Februar. 35+ mix leverede en imponerende 3.plads ud af 26 hold i anden sidste runde.
Sidste nyt - man d. 1. januar 2007 af Lene Balje
Svømning Havkajaktræning
Der er afholdt 2 lørdage med svømning og havkajaktræning dvs. redningsøvelser. Det er sidste år vi kan benytte Jakobi Svømmesal til svømning og havkajaktræning da den nedlægges medio 2007.
Sidste nyt - fre d. 1. december 2006 af Lene Balje
Nytårskur
Jens mf. serverede igen sin udsøgte gløg med æbleskiver og formanden afholdt nytårstale. 36 personer var mødt op for at sige godt nytår og tak for det gamle.
Sidste nyt - fre d. 1. december 2006 af Lene Balje
Julefrokost
Klubhuset var fyldt til bristepunktet ved årets julefrokost, som blev afholdt i god ro og orden med dans og musik.