LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Ældre
Sidste nyt - lør d. 1. marts 2008 af Lene Balje
8GP resultater
Så sluttede denne vinters 8gp-konkurrence. Det blev til særdeles fine placeringer for Varde Roklubs 2 hold. 35+ mix holdet fik en samlet 2. plads og 60+ mix holdet fik en samlet 5. plads. Rigtig flot og godt gået af alle deltagerne. Det betyder ikke at ergometerroningen sluttet her! Tværtimod - nu gælder det om at komme i rigtig god form til sæssonstart.
Sidste nyt - fre d. 1. februar 2008 af Lene Balje
Klubaften
Tirsdag den 19. februar var 16 personer samlet til klubaften. Der blev talt om søvejsregler, besætningens adfærd, sømærker og kigget på søkort. Der blev også bundet dobbelthalvstik og pælestik samt andre knob - der blev endda spurgt på, hvad det er for et knob man bruger, hvis man vil hænge sig???!! Efter disse fakta var der selvfølgelig kaffe og hjemmebag. Tak til arrangører, bager og deltagere. Vi vil prøve at huske, hvordan vi opfører os maritimt korrekt, når vi igen skal på vandet.
Sidste nyt - tir d. 1. januar 2008 af Lene Balje
Vinsmagning
26 personer deltog i vinsmagning fredag den 25. januar. Jacob fra Silladsens Hus var velforberedt med et udvalg af italienske vine samt nogle spændende retter. Jacob fortalte om vinene og de italienske vinhuse. Der blev duftet, kigget på \"gardiner\", smagt, bedømt farver og priser. Senere på aftenen blev der tændt for musikken og der blev danset MELLEM bordene (og ikke PÅ bordene denne gangsmile Tak til Jacob og tak til Søren, som gjorde arrangementet muligt.
Sidste nyt - tir d. 1. januar 2008 af Lene Balje
Aktivitet i roergometrene
Der bliver pustet, stønnet og svedt på de 4 roergometre. Deltagerne i 8GP forsøger hver gang at slå rekord i forhold til sidste gang - det er hårdt, men efter hver tidsroning kan deltagerne se frem til en omgang ekstra hygge med mad og et enkelt glas vin. Vi træner videre, både med henblik på at gøre vores bedste i tidsroningerne, samt at forbedre formen til årets kommende arrangementer på vandet.
Sidste nyt - lør d. 1. december 2007 af Lene Balje
Nytråskur
Om eftermiddagen på årets sidste dag mødtes medlemmer samt venner og familie, for at sige godt nytår til hinanden. Der var som sædvanligt varme æbleskiver til alle samt glögg - selvom det var næsten umuligt at skaffe glögg efter jul. Tak til Birgit og Bent for indsatsen - og rigtig godt nytår til alle.
Sidste nyt - tor d. 1. november 2007 af Lene Balje
Julefrokost
Julefrokosten blev afholdt sidst i november. Der var fuld hus i klubben og der var rigeligt med lækkert mad. Så der blev spist, snakket og danset til langt ud på natten. Tak til Jørgen og Alice samt Jørgen og Sonja for koordineringen af hele arrangementet!
Sidste nyt - tor d. 1. november 2007 af Lene Balje
Vintertræning
Så er vi gået ind i vinterhalvåret. Der er investeret i 2 nye roergometre, så vi nu har 4 i alt. De står alle i bådhallen og der er en livlig aktivitet med træningen. Der er lavet et 60+ mix hold og et 35+ mix hold, som skal deltage i 8GP. Alle medlemmer opfordres til at deltage i vintertræningen.
Sidste nyt - man d. 1. oktober 2007 af Lene Balje
Løvfaldstur
I smukt solskin mødte 17 friske roere op til løvfaldsturen, som i år gik til Karlgårde - en tur på i alt 21 km.
Fordelt i 3 4-årers og 2 havkajakker nåede vi til Karlsgårde, hvor vi indtog vores medbragte mad og nød udsigtin over Karlsgårde sø. I medstørm gik turen herefter hjemad, hvor vi lige nåede retur til roklubben, da det begyndte at regne. Igen en rigtig god dag.
Sidste nyt - man d. 1. oktober 2007 af Lene Balje
Nye roergometre
Roklubben har investeret i 2 nye Concept.2 PM4 ergometre for at nedbringe ventetiden på at komme til at ro på eksisterende maskiner og håber dermed at få flere igang med konditionstræning på roergometre i vinterhalvåret, mens vi venter på forårets komme.
Sidste nyt - lør d. 1. september 2007 af Lene Balje
Æ Wadehawsløb i Varde
Det 24. Wadehawsløb i Varde blev afviklet i kuling med vindstød af hård kulig, hvilket stadig er muligt at ro i på Varde å. Roerne havde det naturligvis hårdt pga. vinden og styrmændene fik en udfordring. Der var 30 starter ialt og alle gennemførte løbet uden skader. Roklubberne fra Ribe, Esbjerg og Varde mødte talstærkt op og Tønder og Grindsted havde også hold med. 71 sultene roere og påhæng sluttede dagen af med spisning, pokaloverrækkelser og god dansemusik.
Sidste nyt - lør d. 1. september 2007 af Lene Balje
Roning i Vikingeskib
Ægte vikingeroning på Ringkøbing fjord i 10sek. meter kunne formanden diske op med til de 16 garvede roere fra roklubben, som fik en stor udfordring i en noget anderledes roteknik som kræves i sådan et skib. Hold 1 roede fra Vikingebyen ved Falen å til Hemmet havn 6 km. og hold 2 retur til Vikingebyen.
Sidste nyt - ons d. 1. august 2007 af Lene Balje
Langdist.kaproning Nakskov
De 5 Varde-roere, Karin, Lene, Henning, Alex og John som også deltog i langdist.kaproningen i Ringkøbing, drog sidst i august til Nakskov for at repræsentere Varde Roklub i langdist.kaproningen Lollands Havørn. Det blev til en 9. plads og en rigtig god weekend i Nakskov. Det var sidste runde i år. Vi glæder os til at deltage igen til næste år.
Sidste nyt - ons d. 1. august 2007 af Lene Balje
Kanindåb
Kong Neptun har visiteret Varde Roklub for kaniner og fik 10 klargjort til dåb og følgende må nu med ære kalde sig for - Gammel roer - : Lis, Jens Aage, Thomas, Lisbeth, Kathrine S., Helle, Bodil S., Karen L., Ingeborg, Katrine F. En stor tak til alle deltagere, aktører, kagebagere, hjælpere, sangskriver, ingen er glemt, for en sjov og uforglemmelig dag.
Sidste nyt - fre d. 1. juni 2007 af Lene Balje
Langdist.kaproning Ringkøbing
Roklubben havde en 4-åres inrigger til start ved langdistancekaproningen(10 km.) ved Ringkøbing Roklubs - Gyldne Helt. Det rakte til en 10. plads ud af 21 både. Varde havde 2. bedste rotid, men grudet et handicapsystem mht. alder og bådtyper endte vi midt i feltet. De sidste 3 km gennemførtes i et skybrud. Ved roerfesten om aftenen skal nævnes et overflødighedhorn af lærkre retter og desserter som sjældent er oplevet.
Sidste nyt - fre d. 1. juni 2007 af Lene Balje
Sct. Hansarrangement
Varde Roklub var tovholder i år ved byens Sct. Hansbål ved åen. Varde Garden, museumsdirektøren som taler, dykkerklubben og sejlklubben bidrog med hver deres indslag ved arrangementet. Vores formand Jørgen Klemmensen stod for en flot koordination af arragementet med mange hjælpere.