LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Ældre
Sidste nyt - tor d. 1. maj 2008 af Lene Balje
Langtur til Myrtue
I solskin og med en frisk vind fra øst, drog 13 roere ud på søndagens planlagte langtur til Myrtue, som afslutning på årets roskole. Første stop var Øen, hvor vi gik i land og fik rundstykker og morgenkaffe. Herefter roede vi direkte til Myrtue, uden brug af ret mange rokræfter, da både strøm og vind bragte os hastigt til målet. Sko og strømper blev smidt og med tæerne solidt plantet i mudder, sten og klæg blev bådene forsigtigt lagt på land. Madpakken blev fundet frem - og der blev spist, hygget, grinet og slikket sol inden turen gik modsatte vej. Denne gang mod vind og strøm! Der blev arbejdet hårdt og det gik langsomt men stabilt hjemad. Skiftene foregik hurtigt, da ingen havde den store lyst til at ro de ekstra 500 meter, som vind og strøm drev båden baglæns, hvis der ikke blev roet. Der blev dog gjort et par stop i sivene for at fylde sukkerdepoterne op - inden vi igen gik i land på Øen for at indtage kaffe og kage. Klokken 18 var bådene atter på land - rengjorte og på plads. Vi siger tak for en dejlig rotur - og håber ikke at sol, vind og vejr har været for hård - heller ikke for dem, som ikke bruger solcremesmile
Sidste nyt - tor d. 1. maj 2008 af Lene Balje
Roskolen
Så er der godt gang i årets roskole. Der mødte 12 nye roere op på den første roskoleaften. Efter 2 gange på vandet har de fleste allerede været ude ved Øen et par gange. Det tegner godt - og de er flinke til at deltage i kagebagningen ogsåsmile Vejret er supergodt, og nu gælder det om at blive klar til langturen den 25. maj. Følgende roere er frigivet til roning pr. 25. maj 2008: Else T. Kenneth W. Lone J. Gert K. Bent J. Jørgen L.
Sidste nyt - tir d. 1. april 2008 af Lene Balje
Standerhejsning
Solen skinnede fra en skyfri himmel - klokken 10 var en hel række forventningsfulde roere mødt op til årets standerhejsning. Et 2-mands blæseorkester akkompagnerede den syngende flok mens flaget gik til tops. Standeren blev hejst og Triton blev beunderet for sin nylakering. Herefter blev et par både rigget til og der blev roet en tur ud til øen. Der var en pæn østenvind og en god modstrøm, så der måtte lægges lidt ekstra kræfter i for at komme hjem igen. Derhjemme ventede der en rigtig dejlig forkost (tak til Sonja, Alice og Birthe, som stod for organiseringen heraf). Med sådan en god start varsler det rigtig godt for den kommende rosæsson!
Sidste nyt - tir d. 1. april 2008 af Lene Balje
Vil du med ud at ro?
Har du lyst til at lære at ro - og vil du med ud i naturen og ro på vandet, så starter vi instruktion af nye roere i vores roskole onsdag den 23. april kl. 19:00 i roklubben. Herefter roes der hver mandag og onsdag i roskolen. Vi regner med at du skal på vandet allerede den 1. aften, så kom i træningstøj - eller andet løstsiddende tøj - samt kondisko. Dog vil vi gerne vide, hvor mange der kommer, så kontakt os venligst via mail(under kontakt os) eller på tlf. 22 15 64 31 eller 75 22 51 92 eller 75 22 05 10 - Vi glæder os til at se dig!
Sidste nyt - lør d. 1. marts 2008 af Lene Balje
8GP resultater
Så sluttede denne vinters 8gp-konkurrence. Det blev til særdeles fine placeringer for Varde Roklubs 2 hold. 35+ mix holdet fik en samlet 2. plads og 60+ mix holdet fik en samlet 5. plads. Rigtig flot og godt gået af alle deltagerne. Det betyder ikke at ergometerroningen sluttet her! Tværtimod - nu gælder det om at komme i rigtig god form til sæssonstart.
Sidste nyt - fre d. 1. februar 2008 af Lene Balje
Klubaften
Tirsdag den 19. februar var 16 personer samlet til klubaften. Der blev talt om søvejsregler, besætningens adfærd, sømærker og kigget på søkort. Der blev også bundet dobbelthalvstik og pælestik samt andre knob - der blev endda spurgt på, hvad det er for et knob man bruger, hvis man vil hænge sig???!! Efter disse fakta var der selvfølgelig kaffe og hjemmebag. Tak til arrangører, bager og deltagere. Vi vil prøve at huske, hvordan vi opfører os maritimt korrekt, når vi igen skal på vandet.
Sidste nyt - tir d. 1. januar 2008 af Lene Balje
Vinsmagning
26 personer deltog i vinsmagning fredag den 25. januar. Jacob fra Silladsens Hus var velforberedt med et udvalg af italienske vine samt nogle spændende retter. Jacob fortalte om vinene og de italienske vinhuse. Der blev duftet, kigget på \"gardiner\", smagt, bedømt farver og priser. Senere på aftenen blev der tændt for musikken og der blev danset MELLEM bordene (og ikke PÅ bordene denne gangsmile Tak til Jacob og tak til Søren, som gjorde arrangementet muligt.
Sidste nyt - tir d. 1. januar 2008 af Lene Balje
Aktivitet i roergometrene
Der bliver pustet, stønnet og svedt på de 4 roergometre. Deltagerne i 8GP forsøger hver gang at slå rekord i forhold til sidste gang - det er hårdt, men efter hver tidsroning kan deltagerne se frem til en omgang ekstra hygge med mad og et enkelt glas vin. Vi træner videre, både med henblik på at gøre vores bedste i tidsroningerne, samt at forbedre formen til årets kommende arrangementer på vandet.
Sidste nyt - lør d. 1. december 2007 af Lene Balje
Nytråskur
Om eftermiddagen på årets sidste dag mødtes medlemmer samt venner og familie, for at sige godt nytår til hinanden. Der var som sædvanligt varme æbleskiver til alle samt glögg - selvom det var næsten umuligt at skaffe glögg efter jul. Tak til Birgit og Bent for indsatsen - og rigtig godt nytår til alle.
Sidste nyt - tor d. 1. november 2007 af Lene Balje
Julefrokost
Julefrokosten blev afholdt sidst i november. Der var fuld hus i klubben og der var rigeligt med lækkert mad. Så der blev spist, snakket og danset til langt ud på natten. Tak til Jørgen og Alice samt Jørgen og Sonja for koordineringen af hele arrangementet!
Sidste nyt - tor d. 1. november 2007 af Lene Balje
Vintertræning
Så er vi gået ind i vinterhalvåret. Der er investeret i 2 nye roergometre, så vi nu har 4 i alt. De står alle i bådhallen og der er en livlig aktivitet med træningen. Der er lavet et 60+ mix hold og et 35+ mix hold, som skal deltage i 8GP. Alle medlemmer opfordres til at deltage i vintertræningen.
Sidste nyt - man d. 1. oktober 2007 af Lene Balje
Løvfaldstur
I smukt solskin mødte 17 friske roere op til løvfaldsturen, som i år gik til Karlgårde - en tur på i alt 21 km.
Fordelt i 3 4-årers og 2 havkajakker nåede vi til Karlsgårde, hvor vi indtog vores medbragte mad og nød udsigtin over Karlsgårde sø. I medstørm gik turen herefter hjemad, hvor vi lige nåede retur til roklubben, da det begyndte at regne. Igen en rigtig god dag.
Sidste nyt - man d. 1. oktober 2007 af Lene Balje
Nye roergometre
Roklubben har investeret i 2 nye Concept.2 PM4 ergometre for at nedbringe ventetiden på at komme til at ro på eksisterende maskiner og håber dermed at få flere igang med konditionstræning på roergometre i vinterhalvåret, mens vi venter på forårets komme.
Sidste nyt - lør d. 1. september 2007 af Lene Balje
Æ Wadehawsløb i Varde
Det 24. Wadehawsløb i Varde blev afviklet i kuling med vindstød af hård kulig, hvilket stadig er muligt at ro i på Varde å. Roerne havde det naturligvis hårdt pga. vinden og styrmændene fik en udfordring. Der var 30 starter ialt og alle gennemførte løbet uden skader. Roklubberne fra Ribe, Esbjerg og Varde mødte talstærkt op og Tønder og Grindsted havde også hold med. 71 sultene roere og påhæng sluttede dagen af med spisning, pokaloverrækkelser og god dansemusik.
Sidste nyt - lør d. 1. september 2007 af Lene Balje
Roning i Vikingeskib
Ægte vikingeroning på Ringkøbing fjord i 10sek. meter kunne formanden diske op med til de 16 garvede roere fra roklubben, som fik en stor udfordring i en noget anderledes roteknik som kræves i sådan et skib. Hold 1 roede fra Vikingebyen ved Falen å til Hemmet havn 6 km. og hold 2 retur til Vikingebyen.