Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Ældre
Sidste nyt - tor d. 1. juni 2006 af Lene Balje
Motionsstævne i Ry
Tak til Ry Roklub for et vel gennemført landsmotionsstævne, hvor Varde Roklub deltog og vandt et gavekort med ophold og lån af rogrej for 10 personer, ved procentvis at stille med flest roere(22). Vi vandt også nogle forrygende gode oplevelser ved at møde andre roere. For første gang i Roklubbens 67-årige historie var 9 Varde roere ude i en otter m/styrmand.
Sidste nyt - tor d. 1. juni 2006 af Lene Balje
Hyllerslevtur
27 deltog i madpakketuren til Hyllerslev. Solskin og næsten ingen vind hjalp ikke meget i konkurrencen om at få en freesbee til at lande i en kurv. Det er faktisk svært afstanden taget i betragtning.
Sidste nyt - man d. 1. maj 2006 af Lene Balje
Langtur til Tarphage
Grudet kraftig vind var det ikke muligt at nå til Myrthue som annonceret. Vi roede til Janderup kirke og indtog rundstykker mv. og forsatte til Djævleøen og Tarphage for at vende om og gøre holdt ved Øen og spise frokost. Der var kaffe og kage ved hjemkomst. Mindsanten om ikke de seje hunde diskede op med en grillaften for dem der blev og holdt ud. Esbjerg Roklub var en tur oppe ad åen til Karlsgårde, da vind forhindrede dem i at ro i eget farvand.
Svømmeprøver
33 roere aflagde svømmeprøver 300m - 600m, iførte sig redningsveste på dybt vand og svømmede mellem årer, som et led i den årlige sikkerhedstjek i klubben.
Roskolen
11 personer er har været til prøveroning og pt. fortsætter 8 af dem som medlemmer i klubben. Det er planlangt at roskolen afsluttes med langturen til Myrethue. Klubben ønsker de nye roere velkommen.
Standerhejsning
Varde Roklub tager hul på den 67. sæson med et væld af tilbud til medlemmerne med bla. deltagelse i landsmotionsstævnet i Ry i juni måned, med forventet 7-800 roere. Formanden vil gerne at 2006 bliver startskudet til endnu mere maritim ånd i klubben. Tove K. - klubbens sangskriver havde igen gjort en sang i dagens anledning som klubben nejer og bukker for.
Forårsklargøring
16 medlemmer var mødt op for at give en nap med ved forårsklarøringen. Et fint antal, da vi så er færdige inden for 3 timer og kan gå til 3. halvleg med spisning og hygge.
Sidste nyt - ons d. 1. marts 2006 af Lene Balje
Bowlingaften og spisning
Esbjerg Fun Bowling er rammen omking vores årlige rystesammen Bowlingaften med efter følgende spisning samme sted. Det er efterhånden blevet en tradition lige inden rosæsonen starter.
Sidste nyt - ons d. 1. februar 2006 af Lene Balje
8GP Ergometerroning
Varde Roklub har igen deltaget i 8GP Ergometerroning 2005/2006 hvor klubben samlet opnåede en 2. plads i 60+ mix og en 6. plads i 35+ mix. Rochefen takker for opbakningen og indsatsen gennem vinteren. Alle deltagere kan være stolte og har gjort klubben ære.
Sidste nyt - ons d. 1. februar 2006 af Lene Balje
Spis sammen
Et marathon-orgie i madkunst er sjældent set nord for Roklubbens bådebro. Kort fortalt blev alle spist grundigt af så kinderne blussede eller var det vinen.
Sidste nyt - søn d. 1. januar 2006 af Lene Balje
Svømning
Jacobisvømmehallen lagde vand til Roklubbens familesvømning, hvor længdeundervandssvømning blev prøvet af. Rekorden er nu på 41,23M som rochefen selv stod for.
Sidste nyt - tor d. 1. december 2005 af Lene Balje
Nytårskur
41 roere ønskede hinanden et godt nyt år som traditionen byder med gløg og æbleskiver på årets sidste dag.
Sidste nyt - tir d. 1. november 2005 af Lene Balje
Julefrokosten
30 julefrokostgæster nød hinandens selvskab med dejlig julebuffet og årets specialitet sønderjydsk kålpølse med grønlangkål. Endvidere mange flotte gevinster ved amerikansklotteri og senere blev der spillet op til dans med en udsøgt Jørgen K. CD, som først slap taget i de sidste roere ved 04-tiden.
Sidste nyt - lør d. 1. oktober 2005 af Lene Balje
Generalforsamling 2005
Der blev lavet en rokade i bestyrelsen på årets generalforsamling: Ny klubhusforvalter: Søren S. - Ny rochef: John B. - Ny ungdomsrepræsentant: Karin J. - Ny Suppleant: Jørgen M. Endvidere blev der vedtaget en kontingentforhøjelse på kr. 50,- således at seniorkontingent andrager kr. 750,- for sæsonen 2006
Sidste nyt - tor d. 1. september 2005 af Lene Balje
Æ Wadehawsløb i Tønder 2005
24 Varderoere drog til Tønder for at deltage i årets Wadehawsløb. Wadehawskomitéen og Tønder Roklub skal igen have ros for det stor forarbejde, så alt fungerede perfekt. Vardes 4-damer 4-herrer og 2-damer 2-herrer vandt deres løb, samt en pokal for bedste tema og fiduspokalen i alt 6 pokaler, hvilket er et meget flot resultat. Tillykke med det. Ikke alene diskede Tønder Roklub op med solskinsvejr, men i 2.halvleg med en dejlig meny og 3 mands orkester. Varderoerne overnattede på Tønder Campingplads i hytter/campingvogn og telt efter roerfesten ved Visemøllen.