Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Ældre
Roskolen
11 personer er har været til prøveroning og pt. fortsætter 8 af dem som medlemmer i klubben. Det er planlangt at roskolen afsluttes med langturen til Myrethue. Klubben ønsker de nye roere velkommen.
Standerhejsning
Varde Roklub tager hul på den 67. sæson med et væld af tilbud til medlemmerne med bla. deltagelse i landsmotionsstævnet i Ry i juni måned, med forventet 7-800 roere. Formanden vil gerne at 2006 bliver startskudet til endnu mere maritim ånd i klubben. Tove K. - klubbens sangskriver havde igen gjort en sang i dagens anledning som klubben nejer og bukker for.
Forårsklargøring
16 medlemmer var mødt op for at give en nap med ved forårsklarøringen. Et fint antal, da vi så er færdige inden for 3 timer og kan gå til 3. halvleg med spisning og hygge.
Sidste nyt - ons d. 1. marts 2006 af Lene Balje
Bowlingaften og spisning
Esbjerg Fun Bowling er rammen omking vores årlige rystesammen Bowlingaften med efter følgende spisning samme sted. Det er efterhånden blevet en tradition lige inden rosæsonen starter.
Sidste nyt - ons d. 1. februar 2006 af Lene Balje
8GP Ergometerroning
Varde Roklub har igen deltaget i 8GP Ergometerroning 2005/2006 hvor klubben samlet opnåede en 2. plads i 60+ mix og en 6. plads i 35+ mix. Rochefen takker for opbakningen og indsatsen gennem vinteren. Alle deltagere kan være stolte og har gjort klubben ære.
Sidste nyt - ons d. 1. februar 2006 af Lene Balje
Spis sammen
Et marathon-orgie i madkunst er sjældent set nord for Roklubbens bådebro. Kort fortalt blev alle spist grundigt af så kinderne blussede eller var det vinen.
Sidste nyt - søn d. 1. januar 2006 af Lene Balje
Svømning
Jacobisvømmehallen lagde vand til Roklubbens familesvømning, hvor længdeundervandssvømning blev prøvet af. Rekorden er nu på 41,23M som rochefen selv stod for.
Sidste nyt - tor d. 1. december 2005 af Lene Balje
Nytårskur
41 roere ønskede hinanden et godt nyt år som traditionen byder med gløg og æbleskiver på årets sidste dag.
Sidste nyt - tir d. 1. november 2005 af Lene Balje
Julefrokosten
30 julefrokostgæster nød hinandens selvskab med dejlig julebuffet og årets specialitet sønderjydsk kålpølse med grønlangkål. Endvidere mange flotte gevinster ved amerikansklotteri og senere blev der spillet op til dans med en udsøgt Jørgen K. CD, som først slap taget i de sidste roere ved 04-tiden.
Sidste nyt - lør d. 1. oktober 2005 af Lene Balje
Generalforsamling 2005
Der blev lavet en rokade i bestyrelsen på årets generalforsamling: Ny klubhusforvalter: Søren S. - Ny rochef: John B. - Ny ungdomsrepræsentant: Karin J. - Ny Suppleant: Jørgen M. Endvidere blev der vedtaget en kontingentforhøjelse på kr. 50,- således at seniorkontingent andrager kr. 750,- for sæsonen 2006
Sidste nyt - tor d. 1. september 2005 af Lene Balje
Æ Wadehawsløb i Tønder 2005
24 Varderoere drog til Tønder for at deltage i årets Wadehawsløb. Wadehawskomitéen og Tønder Roklub skal igen have ros for det stor forarbejde, så alt fungerede perfekt. Vardes 4-damer 4-herrer og 2-damer 2-herrer vandt deres løb, samt en pokal for bedste tema og fiduspokalen i alt 6 pokaler, hvilket er et meget flot resultat. Tillykke med det. Ikke alene diskede Tønder Roklub op med solskinsvejr, men i 2.halvleg med en dejlig meny og 3 mands orkester. Varderoerne overnattede på Tønder Campingplads i hytter/campingvogn og telt efter roerfesten ved Visemøllen.
Sidste nyt - man d. 1. august 2005 af Lene Balje
Kanindåb
Kong Neptun har besøgt Varde Roklub og fundet 9 kaniner egnet til dåb. Bodil, Birthe, Krista, Dan, Per, Alex, Ole, René og Hans må fremover kalde sig gl. roer efter at have gennemført kanindåben med ære.
Kanindåbsmenuen med en 6 retters spændende velsmagende fiskebord gjorde lykke om aftenen. Bestyrelsen takker alle tovholdere, sangskriver og medhjælpere for et virkeligt godt arrangement. Se også billedarkiv
Sidste nyt - fre d. 1. juli 2005 af Lene Balje
Måneskinsture
Roklubben har gennemført 3 måneskinsture - 3 fredage sidst i juni, juli og august måned. Vi griller i klubben og roer midt på aftenen til Øen for at indtage kaffen og vender stævnen hjemad omkring midnat. I august oplevede vi en knaldrød måneopgang.
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2005 af Lene Balje
Sct. Hans aften
Sct. Hansaften i roklubben er altid en succes, da der altid er god opbakning omkring dette arrangement. I år var vejret samtidig med os, der var blå himmel og lunt om aftenen. Efter den lækre grillmad blev der lavet fakler. Vi nåede næsten båltalen og bålet, som var rykket 1 time frem af arrangøerne, ved slotsbanken.
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2005 af Lene Balje
Hyllerslevtur
Pylrepudesang, æggekast og 36 roere med familie hyggede sig ved lejrpladsen på årets Hyllerslevtur, hvor Tove havde kreeret aftenens geniale pylrepudesang. Oldboysholdet var stifindere på turen.