LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Ældre
Sidste nyt - tor d. 1. marts 2007 af Lene Balje
Vinter 8 Grand Prix
Samlede resultater for Varde Roklubs deltagelse i Vinter 8 Grand Prix. 60+ Mix fik en flot 4. plads og 35+ Mix afsluttede med en flot 7. plads ud af 33 deltagende hold. Rochefen er imponeret.
Sidste nyt - tor d. 1. februar 2007 af Lene Balje
Vinter 8 Grand Prix
Varde Roklubs 60+ mix leverede en flot indsats efter to 1. pladser i Januar og Februar. 35+ mix leverede en imponerende 3.plads ud af 26 hold i anden sidste runde.
Sidste nyt - man d. 1. januar 2007 af Lene Balje
Svømning Havkajaktræning
Der er afholdt 2 lørdage med svømning og havkajaktræning dvs. redningsøvelser. Det er sidste år vi kan benytte Jakobi Svømmesal til svømning og havkajaktræning da den nedlægges medio 2007.
Sidste nyt - fre d. 1. december 2006 af Lene Balje
Nytårskur
Jens mf. serverede igen sin udsøgte gløg med æbleskiver og formanden afholdt nytårstale. 36 personer var mødt op for at sige godt nytår og tak for det gamle.
Sidste nyt - fre d. 1. december 2006 af Lene Balje
Julefrokost
Klubhuset var fyldt til bristepunktet ved årets julefrokost, som blev afholdt i god ro og orden med dans og musik.
Sidste nyt - ons d. 1. november 2006 af Lene Balje
Ergometerroning
Så er ergometersæsonen allerede i gang med vores bidrag til Vinter 8 Grand Prix turneringen og trænings/hygge aftener.
Sidste nyt - søn d. 1. oktober 2006 af Lene Balje
Vinterklargøring
Efter en effektiv formiddag med vinterklargøring af både, klubhus og udendørsarealer var der som altid disket op med en lækker frokost.
Sidste nyt - søn d. 1. oktober 2006 af Lene Balje
Generalforsamling
Den 26. oktober blev årets generalforsamling afholdt i Varde Roklub med Mønsterssuppe i 3 halvleg.
Sidste nyt - søn d. 1. oktober 2006 af Lene Balje
Løvfaldstur
Årets sidste tur "Løvfaldsturen" gik i år til Janderup hvor vi havde inviteret os selv ind til Kirsten, som vi siger tak for kost og logi til.
Sidste nyt - fre d. 1. september 2006 af Lene Balje
Æ\' Wadehawsløb i Ribe
Varde deltog med ikke færre end 7 rohold til dette års Wadehawsløb. Vi takker Ribe for et fint og vellykket arrangement.
Sidste nyt - fre d. 1. september 2006 af Lene Balje
Båddåb ny Neptun
Den 3. September 2006 kunne Varde Roklub afholde dåb over en ny 4-åres inrigger som fik navnet Neptun. Inriggeren er bygget af Grejsdalens Inriggerværft og leveret med kulfiberårer. En æra er slut for vores gl. Nepun(1942) som overgår til udstilling i Fårup Sommerlands restaurant i Nordjylland.
Sidste nyt - tir d. 1. august 2006 af Lene Balje
Langtur til Mysunde
Langturen i Tyskland hvor vi med tak lånte både af Slesvig Roklub blev en rigtig god langtur for 13 Varde roere, da vi undgik uvejet som var lovet fra DMI. En særlig tak til Formand Birger og materialeforvalter Peter fra SR. Vi roede de 12km ud ad Slien til Slesvig Roklubs veludstyret sommerhus ved Mysunde og hyggede, spiste (madholdet får 5 kokkehuer for den dejlige mad) og overnattede. Efter en snorkende nat roede vi tilbage til Slesvig Roklub hvor vi blev modtaget af formanden Birger som fortalte om roklubbens historie.
Sidste nyt - tor d. 1. juni 2006 af Lene Balje
Motionsstævne i Ry
Tak til Ry Roklub for et vel gennemført landsmotionsstævne, hvor Varde Roklub deltog og vandt et gavekort med ophold og lån af rogrej for 10 personer, ved procentvis at stille med flest roere(22). Vi vandt også nogle forrygende gode oplevelser ved at møde andre roere. For første gang i Roklubbens 67-årige historie var 9 Varde roere ude i en otter m/styrmand.
Sidste nyt - tor d. 1. juni 2006 af Lene Balje
Hyllerslevtur
27 deltog i madpakketuren til Hyllerslev. Solskin og næsten ingen vind hjalp ikke meget i konkurrencen om at få en freesbee til at lande i en kurv. Det er faktisk svært afstanden taget i betragtning.
Sidste nyt - man d. 1. maj 2006 af Lene Balje
Langtur til Tarphage
Grudet kraftig vind var det ikke muligt at nå til Myrthue som annonceret. Vi roede til Janderup kirke og indtog rundstykker mv. og forsatte til Djævleøen og Tarphage for at vende om og gøre holdt ved Øen og spise frokost. Der var kaffe og kage ved hjemkomst. Mindsanten om ikke de seje hunde diskede op med en grillaften for dem der blev og holdt ud. Esbjerg Roklub var en tur oppe ad åen til Karlsgårde, da vind forhindrede dem i at ro i eget farvand.