LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - ons d. 1. marts 2006 af Lene Balje
Bowlingaften og spisning
Esbjerg Fun Bowling er rammen omking vores årlige rystesammen Bowlingaften med efter følgende spisning samme sted. Det er efterhånden blevet en tradition lige inden rosæsonen starter.
Sidste nyt - ons d. 1. februar 2006 af Lene Balje
8GP Ergometerroning
Varde Roklub har igen deltaget i 8GP Ergometerroning 2005/2006 hvor klubben samlet opnåede en 2. plads i 60+ mix og en 6. plads i 35+ mix. Rochefen takker for opbakningen og indsatsen gennem vinteren. Alle deltagere kan være stolte og har gjort klubben ære.
Sidste nyt - ons d. 1. februar 2006 af Lene Balje
Spis sammen
Et marathon-orgie i madkunst er sjældent set nord for Roklubbens bådebro. Kort fortalt blev alle spist grundigt af så kinderne blussede eller var det vinen.
Sidste nyt - søn d. 1. januar 2006 af Lene Balje
Svømning
Jacobisvømmehallen lagde vand til Roklubbens familesvømning, hvor længdeundervandssvømning blev prøvet af. Rekorden er nu på 41,23M som rochefen selv stod for.
Sidste nyt - tor d. 1. december 2005 af Lene Balje
Nytårskur
41 roere ønskede hinanden et godt nyt år som traditionen byder med gløg og æbleskiver på årets sidste dag.
Sidste nyt - tir d. 1. november 2005 af Lene Balje
Julefrokosten
30 julefrokostgæster nød hinandens selvskab med dejlig julebuffet og årets specialitet sønderjydsk kålpølse med grønlangkål. Endvidere mange flotte gevinster ved amerikansklotteri og senere blev der spillet op til dans med en udsøgt Jørgen K. CD, som først slap taget i de sidste roere ved 04-tiden.
Sidste nyt - lør d. 1. oktober 2005 af Lene Balje
Generalforsamling 2005
Der blev lavet en rokade i bestyrelsen på årets generalforsamling: Ny klubhusforvalter: Søren S. - Ny rochef: John B. - Ny ungdomsrepræsentant: Karin J. - Ny Suppleant: Jørgen M. Endvidere blev der vedtaget en kontingentforhøjelse på kr. 50,- således at seniorkontingent andrager kr. 750,- for sæsonen 2006
Sidste nyt - tor d. 1. september 2005 af Lene Balje
Æ Wadehawsløb i Tønder 2005
24 Varderoere drog til Tønder for at deltage i årets Wadehawsløb. Wadehawskomitéen og Tønder Roklub skal igen have ros for det stor forarbejde, så alt fungerede perfekt. Vardes 4-damer 4-herrer og 2-damer 2-herrer vandt deres løb, samt en pokal for bedste tema og fiduspokalen i alt 6 pokaler, hvilket er et meget flot resultat. Tillykke med det. Ikke alene diskede Tønder Roklub op med solskinsvejr, men i 2.halvleg med en dejlig meny og 3 mands orkester. Varderoerne overnattede på Tønder Campingplads i hytter/campingvogn og telt efter roerfesten ved Visemøllen.
Sidste nyt - man d. 1. august 2005 af Lene Balje
Kanindåb
Kong Neptun har besøgt Varde Roklub og fundet 9 kaniner egnet til dåb. Bodil, Birthe, Krista, Dan, Per, Alex, Ole, René og Hans må fremover kalde sig gl. roer efter at have gennemført kanindåben med ære.
Kanindåbsmenuen med en 6 retters spændende velsmagende fiskebord gjorde lykke om aftenen. Bestyrelsen takker alle tovholdere, sangskriver og medhjælpere for et virkeligt godt arrangement. Se også billedarkiv
Sidste nyt - fre d. 1. juli 2005 af Lene Balje
Måneskinsture
Roklubben har gennemført 3 måneskinsture - 3 fredage sidst i juni, juli og august måned. Vi griller i klubben og roer midt på aftenen til Øen for at indtage kaffen og vender stævnen hjemad omkring midnat. I august oplevede vi en knaldrød måneopgang.
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2005 af Lene Balje
Sct. Hans aften
Sct. Hansaften i roklubben er altid en succes, da der altid er god opbakning omkring dette arrangement. I år var vejret samtidig med os, der var blå himmel og lunt om aftenen. Efter den lækre grillmad blev der lavet fakler. Vi nåede næsten båltalen og bålet, som var rykket 1 time frem af arrangøerne, ved slotsbanken.
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2005 af Lene Balje
Hyllerslevtur
Pylrepudesang, æggekast og 36 roere med familie hyggede sig ved lejrpladsen på årets Hyllerslevtur, hvor Tove havde kreeret aftenens geniale pylrepudesang. Oldboysholdet var stifindere på turen.
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2005 af Lene Balje
Langtur Randers Roklub
Tak til Randers Roklub som lagde klubhus til Varde Roklubs langtur. Især en stor tak til Vibeke og Svend Åge fra RR, som guidede 11 roere fra VR rundt på vandene omkring Randers. Det blev ialt til 44 km. roning i løbet af weekenden 11/12 juni.
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2005 af Lene Balje
Myrthue Langtur
15 roere deltog i langturen til Myrthue ved udløbet af Varde å, hvor vi havde lejet Jens Granes hus, som ejes af KFUM spejderne. Smukkere omgivelser ved Varde og Esbjerg findes ikke. Huset ligger på en høj klint med udsigt over hele Ho Bugt og med et imponerende tidevandsskifte som blotlægger store vådområder bl.a. Svineryggen. Der var sang omkring bålet til langt ud på natten. Igen en stor tak til 2x Jørgen, Alice og Sonja for en perfekt planlagt og gennemført tur.
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2005 af Lene Balje
Roskolen
Roskolen startede op i april med deltagelse af 6 nye roere. Grundet en lidt svingende fremmøde af forskellige årsager, frigives de nye roere individuelt i år, fra sidst i maj måned. Yderligere 6 nye roere er startet i roskole i juni måned.