LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Ældre
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2005 af Lene Balje
Langtur Randers Roklub
Tak til Randers Roklub som lagde klubhus til Varde Roklubs langtur. Især en stor tak til Vibeke og Svend Åge fra RR, som guidede 11 roere fra VR rundt på vandene omkring Randers. Det blev ialt til 44 km. roning i løbet af weekenden 11/12 juni.
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2005 af Lene Balje
Myrthue Langtur
15 roere deltog i langturen til Myrthue ved udløbet af Varde å, hvor vi havde lejet Jens Granes hus, som ejes af KFUM spejderne. Smukkere omgivelser ved Varde og Esbjerg findes ikke. Huset ligger på en høj klint med udsigt over hele Ho Bugt og med et imponerende tidevandsskifte som blotlægger store vådområder bl.a. Svineryggen. Der var sang omkring bålet til langt ud på natten. Igen en stor tak til 2x Jørgen, Alice og Sonja for en perfekt planlagt og gennemført tur.
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2005 af Lene Balje
Roskolen
Roskolen startede op i april med deltagelse af 6 nye roere. Grundet en lidt svingende fremmøde af forskellige årsager, frigives de nye roere individuelt i år, fra sidst i maj måned. Yderligere 6 nye roere er startet i roskole i juni måned.
Sidste nyt - fre d. 1. april 2005 af Lene Balje
Standerhejsning
Sæsonstart i Varde Roklub markeres traditionen tro med standerhejsning og 14 roere havde vi på vandet denne solskinsklare søndag med efterfølgende frokost i klubhuset.
Sidste nyt - fre d. 1. april 2005 af Lene Balje
Forårsrengøring
Det går stærkt når 14 roere laver effektivt forårsrengøring og klargøring af klubhuset til den kommende sæsonstart. Knap 2 timer tager det, hvilket de fleste roere burde kunne afse til en hjælpende hånd i klubben.
Sidste nyt - fre d. 1. april 2005 af Lene Balje
Bowlingaften
Fun Bowling i Esbjerg fik fint besøg af Varde Roklub da 19 roere tog kegler i bowlingcenteret og senere smagte på den store buffet, som ikke levner nogen en chance for at gå sulten hjem. Hr. Riisager var iøvrigt i gang med sit 4 strike da computeren stoppede spillet pga. tidsudløb.
Sidste nyt - tir d. 1. februar 2005 af Lene Balje
8GP og svømning
Vinterturnering i 8GP er en af vintersyslerne som Roklubben deltager i én gang om måneden. Alder og køn er afgørende for gruppen (åben mix) som vi er tilmeldt. Holdet spænder fra 17 år - 67 år heraf 2 damer. Vi har på det sidste kæmpet os lidt op fra bunden. Først i marts gælder det maratondistancen 42195m
Endelig har vi været en tur i svømmehallen, hvor vi også trænede havkajakredninger og grønlænderrul.
Sidste nyt - lør d. 1. januar 2005 af Lene Balje
Værftsbesøg
Roklubben har på mandat fra generalforsamlingen bestilt en 4-åres inrigger til levering primo 2006. I den anledning har bestyrelsesmedlemmer besøgt Grejsdalens Inriggerværft og besigtiget en netop færdiggjort 4-åres inrigger. Det overvejes nu om vi skal få vores nye 4-åres inrigger bygget over en Løgstørbedding (form), magen til vores smukke og strømlinet Posidon.
Sidste nyt - ons d. 1. december 2004 af Lene Balje
Nytårskur
Gløg og æbleskiver er traditionen ved roklubbens nytårskur, hvor vi igen takker Jens for arbejdet med gløggen, som er lavet i den originale udgave. 34 roere og familie fik sagt godt nytår til hinanden.
Sidste nyt - man d. 1. november 2004 af Lene Balje
Julefrokosten
35 deltagere indtog, i skæret af wadehaws-ilden, klubhuset og fråsede i et overflødighedshorn af dejlig julemad kreeret af familien Mønster og Klemmensen. Også en tak til øvrige køkkenhjælpere og sponsorer. Tove havde igen succes med sine sange, som var skrevet specifikt til roklubben. Banko med mange sponsorgaver er en tradition på denne aften. Et par deltagere forkælede sig selv med et mudderbad da en bil sad fast ved åen.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2004 af Lene Balje
Vinterklargøring
19 roere vaskede både i en svag ludopløsning, omdelte telefonbøger, rengjorde bådhus samt gennemførte 1. runde i 8.GP, som er en international vinterturnering i ergometer-roning på tid. Der var også tid til fællesspisning og hygge. Vores 4-åres inrigger Posidon skal til båddoktor, da vi fandt en revne i et bord samt nogle samlinger som havde åbnet sig. Generelt trænger Posidon til en lakering, som vil blive iværksat og udført af profesionelle bådbyggere primo 2005.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2004 af Lene Balje
Generalforsamling/Standerstryg
Varde Roklub har gennem de sidste år afholdt generalforsamling og standerstrygning samme dag. Bestyrelsen arbejder videre med bestilling af en ny 4-åres inrigger til lev. primo 2006. Køkkenet serverede denne aften Mønstersuppe adlibitum.
Sidste nyt - fre d. 1. oktober 2004 af Lene Balje
Løvfaldstur
21 roere deltog i årets sidste fællestur, som sædvanen tro gik til Karlsgaarde. Et par væltede træer tværs over åen, bare 1 km før vandkraftværket, gjorde imidlertid at vi måtte vende om og gøre landgang ved hvide banke. I et pragtfuldt efterårsvejr indtog vi de medbragte madpakker og en lille opstrammer. Det vrimlede med svampe i området, så vores svampejægere havde kronede dage. Det vrimlede også med lystfiskere langs åen, da Varde Sportsfiskerforening havde besøg af Svendborg Sportsfiskerforening i denne weekend.
Der er forlydender om, at der er taget hul på næste års kanindåb i form af en roers vandgang på turen.
Sidste nyt - søn d. 1. august 2004 af Lene Balje
Kanotur Skjern Å
16 roere padler ud fra Rørbæk sø i solskin og enkelte kraftige regnbyger, med kurs mod Brande Camping. Skjernå løber i gennem flere opstemmede søer, hvor der står en strid modvind. Fire opstemninger bliver forceret, hvor kanoerne skal over land. 20km ømme arme, skuldere og rygge senere, ankomst campingpladsen. Efter cafeteriamaden hygge ved teltene med kaffe og rødvin inden sengetid. Næste dag byder igen på sol og enkelte regnbyger og et åløb som minder om mangrove regnskov med forhindringer af væltede træer og buske som virkelig er en udfordring for styrmanden, når strømmen tager kanoen. Flere gange sidder vi fast under træer eller buske, men ingen kanoer vælter. Endestationen er Skjernå Bro efter 16km. Turlederne: John og Jørgen har fået mange positive tilbagemeldinger...vi siger tak til alle deltagerne.
Sidste nyt - tir d. 1. juni 2004 af Lene Balje
Hyllerslevtur
Stor opbakning til Hyllerslevturen, som blev flyttet i første omgang pga. vejret. Denne tirsdag aften nød 27 personer, roere og familier det dejligste solskin vi har set længe. Der roes fra klubben og nedstrøms til en teltplads ved Hyllerslev ( hvis man altså ikke overser teltpladsskiltet og bliver en halv time forsinket - Old boys ) hvor den medbragte mad indtages og der underholdes med sang fra Tove og hvor Jørgen står for gummistøvlekast.