Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Ældre
Sidste nyt - tor d. 1. januar 2004 af Lene Balje
Færøerne
Så er turen til Færøerne på plads og der er lukket for tilmeldinger. 26 deltagere flyver til Færøerne sidst i juli måned til en oplevelsestur og om vejret vil det, naturligvis også deltager i roningen omkring disse øer i Atlanterhavet.
Sidste nyt - man d. 1. december 2003 af Lene Balje
Færøerne
Der planlægges i øjeblikket en aktiv turoplevelse til Færøerne i juli 2004 "med fly". Der skal der helst være 20 tilmeldinger for at det kan balancere. Der er allerede nu 20 interesserede, så opfordringen går på, at du kort overvejer om en så spændende tur var noget for dig og hurtigt giver besked til Elsebeth på tlf. 75210456.
Sidste nyt - man d. 1. december 2003 af Lene Balje
Nytårskur
Årets sidste aktivitet "Nytårskur" havde en flot opbakning på 32 fremmødte roere, som ønskede hinanden et godt nytår med gløgg og æbleskiver. En særlig tak til Jens som igen i år stod for gløggen og tak til dem der stod i køkkenet. Et rigtigt godt nytår til jer alle!
Vinterklargøring
Vi er i fuld gang med vinterklargøring af vores inriggere og første etape med vask og affedtning udvendigt og eftersyn for skader er klaret. Næste fase bliver slibning og lakering af årer samt reparation af skader i bordene på bådene, hvor vi bl.a. benytter professionel hjælp. Thetis er netop 12.11.03. hjemkommet fra reparation hos Grejsdalens Inriggerværft. Der er konstateret en mindre skade under bunden af Triton, som udbedres hos Grejsdalen primo 2004.
Ny gulvbelægning
Torsdag d. 23. november fik Klubhuset en ansigtsløftning inden døre, da vi fik udskiftet vinylen på gulvet, hvilket har gjort lokalet mere lyst. En særlig tak til Søren for det flotte arbejde fra bestyrelsen.
Julefrokosten
Var igen et overflødighedshorn af lækker julemad, kreeret af Jørgen M. Alice og sonja mf.. Der var som vanligt indlagt et julebanko med masser af sponsorgaver og aftenen gav et flot overskud til klubben.
Sidste nyt - ons d. 1. oktober 2003 af Lene Balje
Løvfaldstur
3 - 2 åres og 1 - 4 åres, 14 personer i alt satte kurs mod Karlsgårdeværket søndag d. 5 oktober kl. 10:00 med optimismen i behold, da regnbyger truede ude fra vest. Solbrillerne var dog fremme på en stor del af turen for mit vedkommende, hvor vejret var pragtfuldt imellem de få byger vi fik. Da vi nåede frem til værket installerede vi vores frokost på 2 sal i museets lune omgivelser og der blev dømt hygge. Ruten fra varde by og til værket er virkelig en udfordring for styrmændene, med mange skarpe sving og tre kilometer inden værket er der væltede og nedhængende træer, smalle passager og pælerester og træstub i å bunden, virkelig en udfordring med mange kommandoer. Hjemturen blev roet på ca. 1 time.
Sidste nyt - ons d. 1. oktober 2003 af Lene Balje
Generalforsamlingen
Der har været afholdt generalforsamling i klubben Torsdag d. 30. Oktober. Bestyrelsen har fået tilkendegivelse fra generalforsamlingen, at arbejde videre med projektering af en ny 4 åres inrigger til levering i 2005.
Generalforsamlingen har besluttet at forhøje kontingentet for aktive medlemmer med 50 kr./år.
Sidste nyt - man d. 1. september 2003 af Lene Balje
Æ' Wadehawsløb
Tillykke til herrernes "Guld 4+" som vandt deres række i Vadehavsløbet i Ribe, som er en konkurrence (12 km.) på tid, almen viden og færdigheder. "Guldherrerne" var: Jørgen K. - Søren S. - Henning P. - Hans R. - John B.
Vi havde 18 personer til start ved dette års Vadehavsløb, hvor Ribe Roklub var vært. Årets tema var cowboy/indianer, hvor der var mange flotte håndlavede kostumer. På posterne var der bl.a. smagsprøvning, lasso/hesteskokast, skydning, guldgravning samt spørgsmål med almen viden. Vi siger tillykke til Ribe Roklub med deres sprit nye klubhus, hvor der var festivitas efter rokonkurrencerne og tak for arrangementet.
Sidste nyt - man d. 1. september 2003 af Lene Balje
Messen
Varde Roklub var repræsenteret på ovennævnte messe d. 26/27 september med en stand, hvor der bl.a. var ergometerroning på tid (300m), - Pc med billeder og information om klubben, - personlig information samt brochure materiale. Bestyrelsen siger mange tak til de 4 vagthold og de som byggede standen op og demonterede den igen. Der var mange besøgende på standen, især de yngre årgange var repræsenteret og de hev og sled i roergometeret og vi havde egentlig meget sjov ud af det.
Sidste nyt - fre d. 1. august 2003 af Lene Balje
Roskolen
er med 14 nye aspiranter kommet godt fra start, om end det var en våd mandag vi startede op, kom alle aspiranterne som lovet ud at ro.
Sidste nyt - fre d. 1. august 2003 af Lene Balje
Kanindåb
Kong Neptun af havet har aflagt besøg i klubben for at se om der skulle være roere som ikke var døbt, hvilket var tilfældet.
Følgende roere blev indfanget, døbt og kan nu med rette kalde sig "gammelroer": Steffen B. - Kirsten F-H. - Søren S. - Hans K. - Karin K. - Henning P. - Birgit E. - John B.
Silkeborg-turen
Roklubben havde 16 personer til start på Gudenåen fra Ry til Silkeborg, hvor vi havde en pragtfuld aften med grill i Silkeborg Roklub. Overnatning med irriterende dørklokke der havde "sat sig fast" ak ja de kære unge mennesker. På hjemturen til Ry var vi et smut omkring Slåen sø og Himmelbjerget.
Hyllerslevturen
Solen var med os igen og et stort fremmøde. Vi spiste vores medbragte mad og vi fik rigtigt hygget os med bl.a. snak, bål og Jørgens traditionelle længdekast med sko mellem benene og op over ryggen.
Sct.Hansaften
blev en våd omgang, om end den blev gennemført på traditionel vis med grill, hygge, fakkelstøbing for "børn og andre" samt bål.