LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Ældre
Sidste nyt - tor d. 26. marts 2015 af John Balje
Roklubben i Ugeavisen
Foråret lokker roklubben på vandet skriver ugeavisen og det er nok ikke helt forkert da vi holder standerhejsning på søndag d. 29. marts kl. 11.00 hvor vi sender et par både på vandet. Husk klubtrøjer da fotografen kommer forbi og husk at vi skifter til sommertid mellem lørdag og søndag i denne weekend.
Roskolen starter for nye medlemmer tirsdag d. 21. april kl. 19.00 i roklubben på Dr. Margrethesvej 17. Kontakt John på 22156431
Se avisartikel klik på den blå clips til højre over billedet
Sidste nyt - lør d. 17. januar 2015 af Lene Balje
Ferielangtur Langeland
Et lille sommerferielangtursudvalg bestående af Ida, Lene S og Lene B er i fuld gang med at planlægge årets sommerferielangtur, som går i retning af det sydfynske øhav - nærmere bestemt Spodsbjerg-Rudkøbing på Langeland, hvor vi fra 26. - 31. juli har booket overnatning på Færgegårdens Camping.
Vi har tænkt, at vi planlægger roturene dag for dag udfra vind og vejr, og der er rigtig mange muligheder i området for både korte og lange ture. Et er dog helt sikkert - en af dagene går turen til Ærø, og om det bliver i egne robåde eller med færge, det er op til vejrguderne.
Tilmelding sker via opslag i roklubben(blanket vedhæftet via clipsen), alternativt kan man kontakte en af udvalgspersonerne. Tilmeldingsfristen er 1. marts.
Sidste nyt - søn d. 4. januar 2015 af John Balje
Rospinning 2015
Julen og nytåret er veloverstået og nu er tiden inde til at komme i form igen ved at deltage vinteren igennem i Roklubbens rospinningsaktiviteter. Er du ny og har ikke prøvet rospinning før så er det nu du har mulighed for 1 gratis trænings aften.
Lone og Ida og hjælpere styrer aftenholdene i takt til den udsøgte musik som giver en god rytme i kroppen. Book dig ind på holdene på rokort.dk - Nye medlemmer kontakt John sms 22156431 eller Henning 26256800

Mandage og Onsdage
Kl. 18.00 - 18.30 Ida
Kl. 18.40 - 19.10 Lone
Kl. 19.20 - 19.50 Ida
Lørdage kl. 9.30

Onsdage Seniorer 60+
Kl. 9.00

Vi krydrer igen vintersæsonen med en månedlig omgang 8GP/4GP motionskaproning med efterfølgende oste- og vinsmagning smile
Det er naturligvis frivilligt om man vil deltage i 8GP/4GP og der er plads til alle uanset konditionsniveauet.
Sidste nyt - søn d. 4. januar 2015 af John Balje
Vinteraktiviteter 2015
Aktivitetsudvalget har lagt sidste hånd på vinteraktivitetsplanen. Der er gamle kendinge på planen og også et enkelt nyt tiltag. Kig planen igennem ved at klikke på clipsen - og sæt x i kalenderen ved de aktiviteter, der passer lige ind i dine planer. Vi ses!
Sidste nyt - lør d. 22. november 2014 af Lene Balje
Vinteraktiviteter 14/15
Aktivitetsudvalget har lagt sidste hånd på vinteraktivitetsplanen. Der er gamle kendinge på planen og også et enkelt nyt tiltag. Kig planen igennem ved at klikke på clipsen - og sæt x i kalenderen ved de aktiviteter, der passer lige ind i dine planer. Vi ses.
Sidste nyt - tir d. 11. november 2014 af John Balje
Rospinning - Start Nu!
Hold dig i fin form vinteren igennem ved at deltage i Roklubbens rospinningsaktiviteter.
Lone og Ida styrer aftenholdene i takt til den udsøgte musik som giver en god rytme i kroppen. Book dig ind på holdene på rokort.dk

Mandage og Onsdage
Kl. 18.00 - 18.30 Ida
Kl. 18.40 - 19.10 Lone
Kl. 19.20 - 19.50 Ida

Onsdage Seniorer 60+
Kl. 9.00

Vi krydrer igen vintersæsonen med en månedlig omgang 8GP/4GP motionskaproning med efterfølgende oste- og vinsmagning smile
Det er naturligvis frivilligt om man vil deltage i 8GP/4GP og der er plads til alle uanset konditionsniveauet smile
Sidste nyt - ons d. 5. november 2014 af John Balje
Vinterklargøring
Lørdag d. 1. november var 17 personer samlet til vinterklargøring af vores 7 både. 3 effektive timer inkl. pause, med afvaskning af både og årer, rengøring af bådhallen og udendørs arealer, klargjorde bådhallen for vinterens rospinning. Tak til alle deltagerne, som blev belønnet med en god solrig dag i en hyggelig atmosfære af flittigtarbejdende ildsjæle og en let frokost på klubbens konto.
Sidste nyt - ons d. 5. november 2014 af John Balje
Standerstrygning og Generalforsamling
Torsdag d. 30. novmeber har vi som annonceret holdt standerstrygning og Generalforsamling - Se Medlemmer>Referater! Formanden holdt igen en grundig og lang tale for nationen af roere i Varde Roklub, hvor formanden kom vidt omkring og især fik takket de mange medlemmer der netop gør en forskel i klubben ved deres frivillinge deltagelse i arrangementer der ikke kun handler om roning. F.eks. rengøring toiletter og vedligeholdelse af uddendørsarealer og frivillig arbeje for at tjene penge til klubkassen.
Sidste nyt - søn d. 19. oktober 2014 af Lene Balje
Copenhagen Harbour Race
Det er efterhånden en tradition, at Varde Roklub sender et hold, denne gang Allan, Lars, Steen, John og Lene B. til København, lørdagen inden efterårsferien, for at deltage i kaproningen ”Copenhagen Harbour Race”. Det blev til en 8. plads i en lånt båd af ARK, ud af 26 startende, hvilket er et hæderligt resultat udfra tesen at det er nogle af Danmarks bedste inriggerroere som deltager. Det er på alle måder en fantastisk oplevelse. Der er masser af startende hold i inriggere og senere på eftermiddagen starter de flotte ottere. Hvis man stiller sig på Bryggerbroen eller Langebro kan man få det flotteste overblik over både og mandskab. I år var det ekstra flot med solskin og temperatur på ca. 20 grader denne efterårslørdag. Det fås simpelthen ikke bedre!
Sidste nyt - søn d. 19. oktober 2014 af Lene Balje
Løvfaldstur
Løvfaldsturen den 5. oktober gik igen i år til Karlsgårde. Vejret var som bestilt, og 3 både gik de ca. 10 km mod øst, for at stoppe ved Karlsgårdeværket, hvor de medbragte madpakker blev spist og kaffen blev drukket i hyggeligt samvær inden turen gik mod Varde igen. Se stemningsbilleder i billedarkivet.
Sidste nyt - tor d. 25. september 2014 af Lene Balje
Hjælp Klubben - Status i Bauhaus
Vi skal bruge din hjælp til at tjene penge til klubben mandag den 3. november kl. 15 – ca. 24 og/eller tirsdag den 4. november kl. 7.30 – ca. 16. Vi skal igen i år hjælpe med statusoptælling i Bauhaus for at tjene penge til vores klub. Kontakt Lene B. på mobil 22594549 eller via mail: lb@vardehs.dk og meld dig som statusoptæller mandag og/eller tirsdag. Husk at vi også skal til infomøde enten den 21.10 eller 22.10 kl. 18 – 19.30. Jeg glæde mig til at høre fra dig.
Mvh Lene
Sidste nyt - tir d. 9. september 2014 af John Balje
Karlsgårde Dag
Roklubben var igen i år repræsenteret ved Karlsgårde Dagen ved en stand på broen ved Karlsgårdeværket. 2 både en 4-åres og en 2-åres blev roet til værket. 2 nye beachflag med roklubbens Logo vejrede over standen. Standen var fint besøgt og vi havde en del folk på vandet og vi fornemmede at der var en del interesse for roklubben og dens både. Vi fik stor ros for at vi holder vores både så flotte.
Se vedhæftede blå clips med billede og kommentar i Jyskevestkysten.
Sidste nyt - søn d. 24. august 2014 af Lene Balje
Åens Dag
Kære alle deltagere ved Åens Dag. Vi i roklubben har været rigtig glade for de mange besøgende og interesserede, som lagde vejen forbi vores klub. Vi fik talt med rigtig mange om alt muligt, og håber meget på at se nogle af jer igen som kommende roere. Besøg os også gerne på Karlsgårdedagen den 7. september, hvor vi lægger til nede ved Værket, hvor der vil være mulighed for at prøve en rotur og få en snak om roningens fortræffeligheder og meget andet. Næste gang vi starter roinstruktion op for nye roere er i april 2015. Vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os (se kontaktpersoner i informaionsboksen i højre side). Måske ses vi igen på Karlsgårdedagen?
Sidste nyt - søn d. 24. august 2014 af Lene Balje
Langtur Mysunde
Slesvig Roklub har et fine sommerhus ved Mysunde som ligger 12 rokm fra Slesvig by ved indfjorden Slien. Det sommerhus havde Varde Roklub booket til sensommerens langtur. Vi var 13 roer som tidlig lørdag morgen drog af sted til mysunde i 3 biler med bådtrailer og 3 både. Efter at have brillieret med trailerkørsel omkring gågaden i Slesvig, for lige at vise flaget efter et GPS svigt, ankom vi til sommerhuset. Vi roede ca. 15 km ud ad Slien i østlig retning og ankom til et lille færgested hvor vil blev modtaget fyrsteligt af 2 lokale damer som var meget gæstfrie og de anviste et bådhus hvor vi kunne spise vores madpakker. Da vind og strøm ikke ville være i vores favør på hjemturen valgte vi at vende her. Efter hjemkomsten var der 13 der skulle i bad inden turen gik til Slesvig by hvor vi spiste på Græsk restaurent. Igen en rigtig god tysk service, store retter hvor der ikke var sparet på proteinerne og det hele for det halve hvad man får i Danmark. ca. 160 kr. inkl. vin pr. kuvert - billigt. Det passede ganske udemærket til vores vestjyske temperement. Eter en forholdvis stille nat gik 8 roere i bådene søndag formiddag for at ro til Slesvig roklub 12 km mod vest. En pragfuld tur gennem spejlblank vand. Vi blev modtaget af vores gode ven Birger fra Slesvig roklub. Birger fortalte at Roklubben var blevet renoveret for 700.00O EURO - nye overnatningsrum, konferencerum, bestyrelseslokaler, festlokaler og nye toiletrum, ja selv en slidske for kørestolsbrugere var monteret. Gelændere i rustfrit stål som på et skib - det var bare godkendt!
En rigtig vellykket langtur med meget for enhver smag, så et stort kardo til deltagerne og især langtursudvalget for planlægningen.
Sidste nyt - søn d. 24. august 2014 af Lene Balje
Langdistancekaproning 2014
Varde Roklub vinder guld og bronze ved langdistancekaproningerne i 2014. Vedhæftede avisomtale, blå clips til højre, beretter om klubbens kaproninger i denne sæson og derudover kan vi tilføje endnu en guldmedalje i Humlebæk til vores 4-årers mix-hold, Anja, Jeanett, Lene B, Lars, John med hold Neptun 10 km i 2. division samt endnu en bronzemedalje til vores 2-årers herrehold, Jøgen, Lars, Allan hold Thetis 25 km i DM. Herrene beretter at nærmeste konkurrent DSR i et skifte har 2 mand over borde, som definitivt afgør medaljen til Varde. Sikke en flot afslutning i Humlebæk den 23. august og tak til Humlebæl roklub for et vel planlagt arrangement. Den samlede medaljehøst til Varde 2014 udgør således 5 guldmedaljer og 2 bronze i årets 5 kaproninger. Tillykke til alle som har været med.